Reklama

Reklama

Úspešný obchodník Jacob Harlon (Nikolaj Coster-Waldau) sa v dôsledku nešťastnej nehody ocitne za mrežami, medzi najhoršími zločincami. Aby niekoľkoročné väzenské peklo prežil, musí si vydobyť rešpekt. Z Jacoba sa stane ľahostajný a bezcitný väzenský gangster, ktorý si hovorí Money. Kým si zvyká na brutalitu svojho nového domova a prispôsobuje sa jeho etickým kódexom a násilníckym rituálom, pomaly stráca vzťah k predchádzajúcemu životu, vrátane svojej ženy a syna. Prijíma identitu vodcu a svoj nový vplyv prenáša aj za múry väznice, kde plánuje obchod so zbraňami pre mexický kartel. Po prepustení na slobodu Moneyho sledujú  úrady, polícia a ohrozujú bývalí ochrancovia z väzenia. Zároveň musí zorganizovať posledný nebezpečný zločin. Nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Money si musí splniť svoje povinnosti a zaplatiť dlh. Vydá sa na krutú cestu sebaobetovania, odplaty a znovuzrodenia. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

tak nakoniec nelutujem ze som si to pozrel super film akurat skoda tej linky so zbranami ta bola fakt nezaujimava a nudna hlavne len nechapem preco tomu dal JASM ktory ma podla mna paradny vkus na filmy len 2 hviezdicky 

a nikolaj bol perfektny fakt perfektny ale vince bol v jeho filme este zo 5x lepsi :)

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

vela ludi to porovnava s nehorazne vydarenym a  perfektnym Brawl In Cell Block 99 tak som zvedavy :D

na príspevok reagoval Lacike

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Jinak teda nevybral jsem si špatnej film pro své hodnocení s pořadovým číslem deset tisíc :-)

The Viper

The Viper (hodnotenie, recenzie)

Ozzy2

Teď už se jen vaří z vody, tak už jen čekat kdo vyvaří něco dobrého či další odpad. Vlastní nápady a originalita není v trendech :-)

Uživateľ Milky. zmazal svoj príspevok.

Uživateľ 0verseer zmazal svoj príspevok.

Reklama

Reklama