Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Na místě brutální vraždy se najde figurka z kaštanů a na základě téhle stopy pak dvojice detektivů pátrá po vrahovi, který má prsty ve zmizení dcery známé političky. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Kaštánek (2021) 

Typický severský triler - tajomný vrah, nefunkčné rodiny policajtov, politika a zneužívanie detí...to na ludí väčšinou zaberie. Trochu vadilo že napriek značnej inteligencii sa detektív interpolu vzdy nechá ľahko odzbrojiť, klasikou je aj nevraživosť medzi policajnými jednotkami, príbeh okolo Rosinej rodiny bol veľmi dobrý. Možno to mohlo mať o čosi viac flashbackov do minulosti, v každom prípade vydarený počin. A potešilo aj to že druhá séria už má vyznačenú trasu. ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Typická scéna so zneužívaním detí a v tomto prípade ešte aj s natáčaním detskej pornografie (chudák detský herec ktorý stvárnil Magnusa, mne to pripadá svojim spôsobom tiež ako zneužívanie, mohlo to ostať pri zvukovom zázname), týranie a zanedbávanie detí prepletená s politikou, severania to skrátka vedia. A v náznakoch sa objavuje aj to že politička sizmiznutie svojej dcéry mohla naplánovať kvôli kariére, čo by nebola zlá dejová línia. ()

Epizoda 5 (2021) (E05) 

Tentokrát bolo to zneužívanie zapracované citlivo a ostalo iba v rámci rozhovorov medzi jednotlivými postavami čo treba oceniť. Rovnako tak návrat k starému prípadu a dejovú líniu rozvili tvorcovia ešte lepšie ako som očakával, aj keď možno by ani linka s tým že Rosa nechala svoju dcéru zmiznúť kvôli kariére nemusela byť zlá. V každom prípade veľmi príjemné prekvapenie. ()

Epizoda 6 (2021) (E06) 

Mohlo to dopadnúť aj lepšie, najmä očakávaný happyend (na druhej strane by to bolo kruté rozuzlenie ak by to dopadlo inak) to trochu stiahol nadol, brúska ktorá píli mrežu a rozliaty benzín majú určite iskrivý vzťah ale náznak druhej série napriek týmto detailom potešil. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Reklama

Reklama