Reklama

Reklama

Syn

Trailer 1

Dramatik Florian Zeller, autor výnimočného filmu Otec (2020), za ktorý získal Oscara, opäť zveril Anthonymu Hopkinsovi úlohu problémového otca - tentoraz v príbehu s názvom Syn. Úspešný Peter (Hugh Jackman) sa snaží nájsť svoju cestu životom s dieťaťom a novou, mladou a krásnou partnerkou Beth (Vanessa Kirby). Každodenný život sa však obráti naruby, keď sa pri jeho dverách objaví bývalá manželka Kate (Laura Dern), aby sa porozprávala o ich 17-ročnom synovi Nicholasovi (Zen McGrath). Mladík, traumatizovaný rozvodom rodičov, už niekoľko mesiacov nechodí do školy a vyrovnáva sa s krutou realitou. (HBO Max)

(viac)

Diskusia

FogDaRipper

FogDaRipper (hodnotenie, recenzie)

Toto mi zapasovalo,pomalé ale pútavé ,uveritelný príbeh proste z reálneho života ,výborné herecké výkony hlavne hugh jackman a koniec šokujúci.

Methew

Methew (hodnotenie, recenzie)

tron

Neviem čo to je za rakovinu, ktorá sa objaví len ako nejaká krvavá malá ranka na nose a všade sú len jeho fotky s prelepeným nosom a vraj rakovina... No kto vie ako to je naozaj. Celebrity často klamú a médiá ešte viac... Čítal som práveže, že to bolo kvôli rakovine, keď ho prestal hrať, vtedy čerstvo po tom čo sa mu vraj vrátila.

Natt

Natt (hodnotenie, recenzie)

Methew: co to meles?! Hugh ma rakovinu koze, ktora sice moze zabijat , ale ked ju chytis dobrom stadiu, tak je to docela liecitelne ( pripadne regres pride po vela rokoch). 

A nechapem co to ma s Wolverinom?  Sam povedal , ze ne tej roli co dat, pripadne ho uz nenaplna, tak s nou skoncil.  Co je na tom divne, aj napriek tomu ze je to tvoj asi "vlhky" sen aby hral stale dokola. 

na príspevok reagoval Methew

tron

tron (hodnotenie, recenzie)

Methew

Trocha drsné, nie? Pokiaľ viem, tak mal rakovinu, ktorú sa mu (a lekárom) darí držať pod kontrolou  resp. ju porazil, ale ak sa nemýlim, tak sa mu následne vrátila a je to s ním raz hore, raz dole. Hlavne ale teda ja osobne som nikdy nezaznamenal, že by tvrdil, že Wolverinea už nebude hrať kvôli chorobe. Vždy uvádzal úplne iné dôvody.

na príspevok reagoval Methew

Methew

Methew (hodnotenie, recenzie)

Takže zázračne už Hugh Jackman nie je chorý, ale z akéhosi neznámeho dôvodu stále "nemôže" hrať Wolverina, fakt blbé...

na príspevok reagoval tron

Súvisiace novinky

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (viac)

Reklama

Reklama