Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láske na veku, ani mieste nezáleží. Nikdy nevieme, kedy a kde nás stretne. Môžeme sa zamilovať v škôlke, na dôchodku, na ulici, v parku. Kedykoľvek a kdekoľvek. Josef (Boleslav Polívka) sa teší, že si po odchode do penzie konečne splní svoj dávny sen a stane sa pouličným klaunom. Svojím šarmom očarí aj ráznu Marušku (Eliška Balzerová), majiteľku pojazdnej kaviarne. Akoby sa tí dvaja hľadali celý život. Ale nie je na osudovú lásku predsa len trochu neskoro? Navyše sa k Jozefovi do vily práve sťahuje jeho dcéra Anička (Jana Pidrmanová) aj s päťročným Honzíkom. Domnieva sa, že s chlapmi definitívne skončila, ale stretnutie s dávnou láskou Pavlom (Matouš Ruml), ju zasiahne priamo do srdca. K Honzíkovi do škôlky nastupuje nové dievčatko Alenka. Honzík prvýkrát zažíva pocity spojené s láskou, úplne sa v nich neorientuje a tak zbiera rady od mamičky, dedka Jozefa alebo sympatického strýka Karla (Vladimír Polívka). Aj toho stretne v škôlke láska, keď sa zamiluje do Honzíkovej pani učiteľky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho zbližovania nebolo málo, Karlov basset Valček si veľmi rozumie s Eliškinou bassetkou Šalinou. Láska prináša do životov našich hrdinov nádej a krásu, ale aj komplikácie a prekážky, ktoré budú musieť s úsmevom a dobrou vôľou prekonať. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (161)

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Když ten paralelní svět fungoval u Žen v běhu, tak se Horský ani nepokoušel vymýšlet nic nového a nadělil ho do kin znovu. Škoda, že tentokrát už skoro nikdo nepřišel. Zase tam všichni hledají lásku a zase ji všichni rychle najdou. Překážky jsou pouze na oko, aby se film natáhl alespoň na hodinu a půl, ale celý je tak pitomě naivní, že ho ani není možné moc kritizovat. ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Ano, ano, ano... A pak, že to nejde. Viděl jsem všechny filmy Martina Horského. A on tohle prostě umí. V lecčems mi připomíná Jiřího Vejdělka. Takhle komedie je totiž stejně povedená jako jeho ostatní díla. Opět vytvořil laskavý, humorný, zajímavý a řemeslně kvalitní film. Navíc je dobře obsazen, takže šance zklamat je pramalá. Pravda, některé zápletky jsou dost předvídatelné. Když se zjistí, že učitelka z mateřské školy je zadaná, trochu jsem čekal, kdy dojde k objevu, že je jí přítel nevěrný. Jako by tvůrci nenašli jinou, zajímavější zápletku. Naopak originální je nevěra, kterou zažije Anička. Načapá manžela s chlapem. Jedna má bývalá kolegyně měla kamarádku a té se to stalo, takže možné to je a přitom to reflektuje trochu i současnou dobu. Škoda, že nebyla tato část více rozvinutá a závěrečné odhalení se nestalo pouze vrcholem. Část s Matoušem Rumlem je totiž též více méně očekávaná, jen se to různými peripetiemi oddaluje. Tak jako tak jsem potěšen, že po mnoha...mnoha...mnoha...a ještě stále mnoha průměrných či podprůměrných komediích rádoby romantických, které všechny byly na jedno brdo se tu objevuje taková, na kterou se dá dívat, je zde romantika opravdu zastoupena a dokonce je i vtipná a přitom není trapná. Jsou zde umělci, kteří to umí, už jsem nevěřil... ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Až na pár detailov skutočne veľmi dobre spracovaný film, ktorý by som asi nevedel nazvať inak než "srdečný". Neviem ako inak to vyjadriť. "Srdce Na Dlani" je v mojich očiach najlepším filmom od Martina Horského, s ktorým zatiaľ prišiel. Dobré postavy, fungujúce romance a okrem toho obohatené skutočne dobrým humorom. Veľa fórov v tomto filme funguje. Sú síce trošku klasické, ale zase vzhľadom na to, do akej situácie sa vložia, a ktoré postavy ich povedia, tak vďaka tomu to skutočne funguje. Myslím si, že Polívka s Balzerovou fungujú ako dvojka dobre, Vladimír Polívka s Kristínou Svarinskou sú tiež skvelí a celkom aj žeriem malému chalanovi, že je zamilovaný do malej Evičky. Jej herecký výkon síce nefunguje, ale zase je to malé dievčatko. Nechcem od nej skvelé herecké výkony. No ten chalan podáva hlášky tak suverénne, až som mal pocit, že tomu skutočne uveril. Film je skvelý aj v tom, že situácie neskĺznu automaticky do klišé. Miesto toho postupne niekam smerujú a my si môžeme myslieť, že dospeje to niekam, no nakoniec sa stane niečo celkom iné. A to musím veľmi vyzdvihnúť. Lebo ma tým film vedel celkom slušne miestami prekvapiť. Súčasne by som ale dodal, že tempo filmu nie je najlepšie. Počas prvej hodiny som sa nenudil, no potom som si začal hovoriť, že už by sme sa asi mali dostať pomaly k finišu a film pokračuje a pokračuje. A nemôžem povedať, že by to bolo zlé, ale akosi som už čakal na to rozuzlenie a vyvrcholenie. A druhý menší problém mám s romancou medzi Janou Pidrmanovou a Matoušom Rumlom. Akosi mi spolu úplne neladili a ich scénky ma asi najmenej bavili. Ale vo výsledku ide o skutočne príjemný oddychový film, ktorý môžem odporúčať. Myslím, že sa na tom zabaví úplne každý. Hodnotenie: A ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $1,354,014▐  Martin Horský má dobrý potenciál pre tvorbu romantických komédii. Vie vybrať dobré obsadenie, ktoré dokáže dobre fungovať pre dej a dokáže si získať vaše sympatie. Problém je že občas dejovo pôsobí moc schématicky, moc sa opakuje, potom to zbytočne klesá na úrovni, ktorú si predtým dosť poctivo buduje a hlavne na tých dosť dobre vyšperkovaných a súcitných scénach. /65%/ ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Česko točí tých komédií pomerne dosť, no máloktorá dokáže nejako vyniknúť. Srdce na dlani síce nie je žiadne terno, ale musím uznať, že ma to celkom príjemne prekvapilo. V podstate je v tom trojica romantických príbehov, ktoré spolu tvoria jeden celok. Najviac ma bavil príbeh invalida Karla a pani učiteľky Elišky, kde to značne oživili aj tie basety. Ale aj tie ďalšie dva vzťahy boli celkom príjemné. Celkovo film pôsobil dobrým dojmom, dialógy boli prirodzené, žiadne tlačenie na pílu (to chválim), a tak bol z toho napokon príjemný film o tom, že Láska nás môže stretnúť v podstate kdekoľvek. Silnejšie 3* ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (6)

  • „Srdce na dlani je příjemný a chytrý film s humorem. V životě mnohých je radosti málo a tato komedie pěstuje úsměv a inteligentní legraci,“ řekl o filmu Bolek Polívka. (SONY_)
  • Když Pavel (Matouš Ruml) zachraňuje Honzíka (Jenda Čadil) z bazénu a následně z něj vyleze, má vlasy od vody „učesané“ směrem dolů, v dalším záběru je má učesané na stranu a pak zase dolů. (griph)

Súvisiace novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (viac)

Reklama

Reklama