Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krejčí po zásahu bleskem získá zvláštní schopnosti. Jestli se ale má stát superhrdinou, kterého jeho město tak potřebuje, musí se nejdřív postavit nečekanému nepříteli. (Netflix)

Recenzie (9)

marrjaana 

všetky recenzie používateľa

Co se mi na tom filmmu strašně líbilo bylo to, jak se hlavní padouch a hrdina vyvinuli. Vlastnmě to, že z hodného a neškodného človíčka se stal člověk schopný vyvraždit celou vesnici a naopak z arogantního a sobeckého hajzlíka se stal ochránce vesnice. A to i bez toho, aniž by jej mučili teroristi někde v jeskyni. Jen teda ti lidi v tý vesnici byli všichni až asi na tři strašní k.koti, kteří by si možná i zasloužili vyhodit dopovětří a vlastně jsem tak trochu Shibuovi fandila, ať se mu to povede, ale doufám, že se jim alespoň všem do jednoho rozsvítilo a přestali se po všech v okolí vozit, za to že jsou pomalejší, nalezenci, mají vlastní sny a u kterých je normální mlátit manželku. A co mě naštvalo, že nikdo na konci neoslavoval Kung Fu! Vždyť bez ní by byli všichni pěkně v prd.li a to včetně slavnýho Bleska, protože to množství výbušnin by dalo na frak i jemu. Jenže on je superhrdina, takže stačí dát na frak superpadouchovi a to, že vlastně holka naposlední chvíli zabránila výbuchu je vedlejší (jasně nikdo o tom nevěděl, já vím, ale kdyby alespoň blesk ji poblahopřál?). ()

Reklama

moviefreak 

všetky recenzie používateľa

Nooo malý veľký superhrdinský akčnák. Síce dej komédiálne slabučký ale s akciou a kreativitou sa teda režisér poriadne vyhral. Áno triky z PS2 ale dobre sa na to pozeralo, a áno, dvojku si s radosťou pozriem :) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď som nikdy nebol fanúšikom týchto filmov o superhrdinoch, tak som akosi neodolal, dúfajúc, že ma to bude napokon baviť. No bohužiaľ, bolo to zdĺhavé, dej sa strašne vliekol, občas som strácal prehľad, že kto má v tom celom príbehu akú rolu, a film som si teda nejako extra neužil. Áno, scenár vo svojej podstate bol celkom obstojný, ale tieto akčné vizuálne efekty ja fakt nemusím. Ale čo sa dá robiť, toto proste nie je môj šálok čaju, a už vôbec nie masala čaju. 2* za v pohode scenár, a zopár svetlých momentov. ()

JerryMalfoy97 

všetky recenzie používateľa

No na indické poměry velmi slušně natočený superhrdinský film, snad jedinej páč o žádným jiným nevím, z kterého je cítit určitá inspirace dnešních koňů, Marvel, DC a dalších a celkem to i jde, akorát by filmu prospěla tak o hodinu kratší stopáž. Ve filmu se nachází až moc zbytečných scén a dialogů... přičemž příběh není vůbec marnej i když hodně předvídatelnej. Hudba tak nějak průměr, herci v pohodě... Jako víkendová jednohubka úplně na pohodu a vůbec bych se nezlobil za dvojku. 79% ()

Galéria (222)

Reklama

Reklama