Reklama

Reklama

Guimoon: The Lightless Door

Horor / Mysteriózny
Južná Kórea, 2021, 85 min

Recenzie (5)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Piči tam chalani a baby šikmooké. Toto vám nevyšlo. Toto bolo ozaj Kórejské? Kurva u vás som zvyknutý na špičkovú kvalitu, ale toto bolo fakt veľmi slabé. Škoda no. Pritom nápad celkom ok, aj keď zas žiadna hitparáda, ale stále lepšie jak americké kokotiny o starej babe v záclone. Zasadenie za mňa úplne parádne, nejaké tie hrátky s časovými slučkami, alternatívnymi realitami a podobným somarinami tiež na parádu, len to prevedenie jednoducho nevyšlo. Chýba tomu väčší drive, hra na nervy, vymazlenosť a niečo Kórejsky uletené. Nie žeby som zrovna vytuhnutého týpka s lopatou vzal na brko, ale posrať som sa z neho tiež neposral. Pri tom niektoré scény sú fajn, osobne sa mi najviac páčila tá s krvavým mesiacom na streche budovy, nakoľko mi feelingom strašne pripomenula jednu veľkú hororovú videohernú pecku z ps2/ps3 Siren Blood Curse. Udržať si podobný feeling bezmocnosti počas celého filmu, tak by to bolo o inom. Každopádne na zabitie nudného večera pre menej náročných a aziatofilov postačí. ()

Daiker 

všetky recenzie používateľa

Prvotřídní chaos..... Příběh dobrý, zpracování už zas tak ne...... Kamera občas divná.... Od Jižní Korey byl čekal větší masakr..... Ale atmosféra je skvělá, má to strašidelné scény...... Jen to zpracování je chaotické, divné...... ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Tak za mňa prekvapenie. Čakal som nejakú nezmyselnú spletenicu ale nakoniec som dostal celkom slušný hororík. Šamanovi umrie matka a ten sa vydá do opusteného hotela vyriešiť prečo, a oslobodiť ten hotel od temných síl. Je pravda, že natočené je to miestami neprehľadne, dosť sa tam vreští a občas to je čistý chaos. Na druhú stranu to je originálne, miesto vybraté pre horor ako stvorené a masky celkom potešia (neznášam tie dlhovlasé dokrútené potvory). Trochu som sa bál, že na konci to ostane príbehovo domotané, našťastie sa to ale celé pekne vysvetlí, takže stačí len vydržať. Lakačky fungujú tak polovične. Rozhodne odporúčam pozerať v noci, po tme nakoľko inak to stratí celý význam. U mňa za 3* ale ducharských hororov, ktoré sa snažia byť dačím nové a vystrašia je málo tak tú jednu prihodím. ()

Thomas_xxxxx 

všetky recenzie používateľa

Toto ma asi definitívne utvrdilo v tom, že nemám pozerať kórejské filmy. Polovica filmu je tma a len nejaký zvuk a druhú polovicu tam všetci nepríčetne vreštia. Inak strašná nuda a vhodné ako uspávanka. Od odpadu to delila len krátka stopáž, ktorá sa aj tak zdá ako trojhodinová. ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama