Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Slovenský seriál o nás, predsudkoch, živote, láske, splnených aj nesplnených snoch. Autentický, vtipný, no i kontroverzný príbeh o pôvabnom dievčati tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostatní. (TV JOJ)

Recenzie používateľa TKKMR k tomuto seriálu (3)

Episode 1 (2021) (S01E01) 

Na počudovanie dosť dobré a  celkom vtipné. Iveta by mohla byť istá iskierka nádeje pre slovenskú seriálovú tvorbu, ktorá v ostatných rokoch doplávala až kamsi do vôd nepozerateľnej telenoveloidnej trápnosti. Aj to herecké obsadenie tu pasuje. Fischer a Mauréry sú v pohode a Bety Ferencová je také prostoreké zlatíčko. Hoci by ešte mala trochu popracovať na svojom verbálnom prejave, vždy som vedel, že má väčší potenciál, než pozdvihovať sukienku pred kolesom šťastia. ()

Episode 2 (2021) (S01E02) 

Tak ako napísal aj užívateľ Fifer je celkom škoda, že dej preniesol z Trebišova do Bratislavy. Mentalita východného Slovenska, bordel vedľa kultúrneho strediska či krčmy IV. cenovej kategórie to bolo podľa môjho gusta, kým Bratislava je ťažké klišé. Napriek tomu sa aj tu opäť našlo niekoľko vydarených gagov. ()

Episode 3 (2021) (S01E03) 

Oproti prvej aj druhej epizóde veľký prepad kvality. Stratil to kúzlo a zmenilo sa na také tuctové nič, s akousi divnou zápletkou s nájdeným bratom. Jediným plusom bol Milan Ondrík. ()

Reklama

Reklama