Reklama

Reklama

Túžba smrti 3

  • Slovensko Prianie smrti 3 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) sa vrátil do New Yorku na pozvanie spolubojovníka z čias kórejskej vojny, ktorého okolie je terorizované bandou surových mladých gangstrov. Svojho starého priateľa však nachádza zavraždeného. Kersey sa rozhodne zastaviť chuligánsku vlnu násilia a vrátiť pokoj do ulíc pre ľudí, ktorí tu žijú. Po zuby ozbrojený vyráža do mestskej bojovej zóny s odkazom pre každého výrastka okolo: Poďte a dostaňte ma. Alebo to aspoň skúste! Prevaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou suseda zavraždeného priateľa (Martin Balsam), so zapáleným záujmom ilúzií zbavenej obhajkyne (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa polície (Ed Lauter) berie Kersey spravodlivosť do svojich rúk. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (114)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tak tady se už musím jen smát. Trojka už absolutně kapitulovala od reality a scénárista dal naplno proniknout svému nelogickému smýšlení. Stařík Bronson sice ještě pořád vypadá jako tvrďák a ani toho moc nenamluví, ale se zbraní se ohání líp jak zamlada. Tentokrát mu do cesty vstoupí bandička totálně vypatlaných pouličních grázlů, jejichž IQ nedá dohromady snad ani 50. Kdybych se na to měl dívat, jako filmový kritik musel bych se pohybovat někde okolo odpadu. Jelikož jsem však u této série již úplně kapituloval (a tvůrci si z nás už jen dělají prdel), tak já jsem na tu jejich trapárnu přistoupil a dám 50%. ()

movie 

všetky recenzie používateľa

Stárnoucí Bronson vs. zástup krvelačných punk's! Ty Charles likviduje bez servítek, to však ale nezachraňuje fakt, že to má celé tak tragický scénář, až je to k smíchu. Třetím dílem z nekonečné série udělal Bronson tečku za svojí kvalitní částí filmografie (háro ani knír už není co bejvalo!) a to mj. tak, že hlavního grázla odpálil bazukou. Parádní, ale smutné! 50% ()

Reklama

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle už je skutečně hóóódně přemrštěná akce - Bronson se svým arzenálem vykosí uprostřed velkoměsta tolik zločinců, až divákovi tečou slzy od smíchu. Ale jako člověk, co žije ve městě a má příležitost denně sledovat bandy chuligánů, otravné opilce, nepředvídatelné narkomany a vůbec úchyly všeho druhu, tak nějak nemohu tenhle film úplně zatratit. Prostě to závěrečné krvavé běsnění utlačovaných obyvatel chápu. Kolikrát mi blesklo hlavou "Kerseyho na vás, hovada", kolikrát jsem ve svém bývalém zaměstnání u ostrahy měla chuť některé "takyobčany" odstřelit jako škodnou, protože policie s nimi zkrátka nic nedělá (to by byl rasismus, zavřít např. gang feťaček a jejich pasáků, kteří přepadají a okrádají hloupé, opilé dělníky z ubytoven). V reálném světě bohužel člověk nesmí vzít zákon do vlastních rukou, proč si tedy psychicky neulevit alespoň u téhle nechtěně parodicky natočené vraždírny. Vždyť je to jen zábava, nikdo to nebere vážně - proč se pohoršovat? 55% ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Death Wish 3 je splneným snom - všetko je tu maximálne over-the-top, či už komické postavy, naivný pozliepaný dej, trashová synťáková hudba (Jimmy Page!!!) alebo efektné mordy, ktoré v závere dostávajú úplne epické rozmery, kedy sa v uliciach doslova rozmohne vojna pankáčov a miestnych dôchodcov. Je to hrozne zostrihané, ale i ten treťotriedny strih tomu dodáva sympaticky naivný dojem. Death Wish je moja nová obľúbená séria, úplná esencia béčkovosti. ()

hans500 

všetky recenzie používateľa

Kvalita se ze série definitivně vytrácí. Oprotí předchozím dílům mnohem více akce, Bronson již není moc věrohodný, příběh zcela zbytečný a film postradá i dobré hlášky, za zmínku stojí akorát ona akční stránka, která není natočená nejhůře, byť již postrádá realističnost prvních dvou dílů. Velmi slabé 3*. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (24)

  • Natáčanie pouličného boja gangov prebiehalo v londýnskej štvrti Brixton, ktorá bola v tom čase známa výskytom ozajstných pouličných gangov. (m.a.t.o.)
  • Charles Bronson působí unaveným dojmem a moc toho nenamluví. Jeden z amerických kritiků dokonce napsal, že pravděpodobně řekl méně slov než kterákoli jiná hlavní postava od dob zavedení zvuku ve filmu. (hippyman)
  • Podľa herca Kirka Taylora boli mnohí členovia štábu a hereckého obsadenia rozladení autoritatívnym štýlom práce Michaela Winnera a jeho drzými výbuchmi. Jeden z podráždených členov štábu dokonca vytlačil falošný novinový článok, v ktorom stálo: „Michael Winner zabitý padajúcim lešením. Všetkých 200 členov štábu sa hlási k zodpovednosti." (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama