Reklama

Reklama

Bruno Reidal: Zápisky vraha

  • Francúzsko Bruno Reidal, confession d'un meurtrier (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Cantal, Francie, 1905. Mladý seminarista Bruno Reidal zabije v lese u rodné vesnice dvanáctiletého chlapce a poté se přihlásí úřadům. Ve vězení je několik týdnů vyslýchán komisí tří lékařů, kteří se snaží pochopit jeho vražedné impulsy. Nařídí Brunovi, aby poskládal dohromady střípky z minulosti a sepsal svůj životní příběh. Chtějí tak nahlédnout do mysli vraha a odhalit události nebo anomálie, které mohly vést k nejsadističtějšímu a nejprimitivnějšímu násilí. (Cinemax)

(viac)

Videá (4)

Trailer

Recenzie (10)

HorrFi 

všetky recenzie používateľa

Další z ranku filmů o skutečnejch vrazích u kterýho platí moje oblíbený pořekadlo sto lidí sto chutí.. zase vůbec nechápu to zdejší hodnocení.. každej máme právo na svuj názor, ale tohle už podle mě hraničí s demencí, já viděl filmů s touhle tématikou už dost a u tohohle jsem se ani vteřinu nenudil, asi zase někdo čekal hodně vražd, gore a jatka, ale je to právě o tom co vraždě předcházelo doprovázený vrahovým monologem.. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo to kurva ...? Chalan mal celý život DDD a túžbu niekoho dať dole. A konzílium lekárov či kia piča to chcela byť to dve hodiny riešia. Od pohľadu psychopat, dalo sa to povedať, že hej, honkám si rád, ešte radšej pri tom myslím na to ako niekoho dávam dole pramení to z mojej minulosti. Serus nazdar, povraz a pohombať sa vo vetre. ODPAD! ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Toto boli skutočné myšlienky vraha a mnohým divákom sa nepáči, že ten film nemá extra dej, sú to čisto jeho myšlienky, výpovede, nutkania. Mne sa páčili, idú do jeho duše, hoci to celé bolo asi o tom, že najprv ho nejaký úchyl zneužil a potom začal on vášnivo onanovať. Keď už mu ani toto niekoľkokrát denne nestačilo tak skúsil nejaké násilie a zas masturboval až mu dlane horeli. A nakoniec ho poriadne neuspokojila ani odrezaná hlava, ešte si rýchlo vyhonil a šup ho na políciu, hoci necítil vinu. Psychopat čudák. ()

patto 

všetky recenzie používateľa

nepochopený a pritom výborne spracovaný film. Je dôležitým náhľadom do mysle vzniku a príčin psychicky chorého človeka. Môžeme sa len dohadovať, aký život by viedol Bruno za iných okolností, vyrastajúc v milovanej rodine so správnymi vplyvmi, sexuálnym usmernenim a porozumením... Stále nedostatočne rozlúsknutej otázky, či sa človek vrahom rodí alebo sa vrahom stáva okolnosťami udalosťami, výchovou atď. Za mňa 70% ()

wowylgu313 

všetky recenzie používateľa

Prostě jen další psychopat co někoho zavraždil. Film měl údajně nabídnout rozbor "myšlení dotyčného vraha" a otázkou po otázce dostávat odpovědi.. Proč to celé? Nejsem si jistý zda se k něčemu takovému dostalo. I přes to že je to víceméně povídání tak odpovědi najít je složitější. Bohužel to nebylo ani nijak zajímavě okořeněné. Častěji se ztrácíte a ještě častěji než častěji se nudíte. Rozbor a nějaké konverzace vrahů jsem viděl už tedy v mnohem kvalitnějším zpracování. Zde dávám s nožem na krku 30-35% ... Dal bych klidně i víc kdybych aspoň souhlasil s tou skrytou myšlenkou že vrah je podle tohoto filmu jen ten kdo má dětství na hov** ... S tím nesouhlasím. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (7)

  • Vrahovo pravé jméno ve skutečnosti znělo Jean-Marie Bladier. (HorrFi)
  • Natáčanie prebiehalo od 10. júla do 21. augusta 2019 hlavne v regione Occitanie (Franczúsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama