Reklama

Reklama

Čo sme komu všetci urobili?

  • Česko Co jsme komu všichni udělali? (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovci v prvom filme vydali svoju štvrtú dcéru a v druhom úspešne udržali všetky svoje dcéry a ich rodiny vo Francúzsku. A práve keď sa im podarilo presvedčiť ich, aby neodchádzali, nečakali, že všetci skončia v ich malebnom Chinone, viac-menej vždy na krku. Dcéry a ich rodiny sa im chcú odvďačiť za ich starostlivosť a starostlivosť a využívajú skutočnosť, že Claude a Marie oslavujú štyridsať rokov spoločného života. Začnú pre nich pripravovať veľkú oslavu v ich rodinnom dome, a pretože to musí byť veľká oslava, pozvú do Francúzska aj ich rodičov. Claude a Marie budú musieť pod svojou strechou privítať rodičov svojich zaťov Rachida, Davida, Chao a Charlesa. Toto “rodinné” stretnutie sľubuje, že bude veľmi bohaté na udalosti. Stačí, že tieto rodiny pochádzajú z celého sveta a rozhodne ich nespája rovnaká viera. Nechajte sa prekvapiť a predovšetkým pobaviť. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (98)

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Žijete v strese ? bojíte sa povedať svoj názor ? cítite sa nesvoj ak nazývate veci pravým menom ? máte po krk politicky korektného obdobia ktoré žiaľ teraz prežívame ? Nič to ! prichádza predsa záchrana aspoň na hodinku a pol kedy sa všetky obavy rozplynú a môžete sa veselo rehotať nad rasistickou a xenofóbnou ľudskou satirou...prečo ľudskou ? no lebo človek a ľudia by sa mali baviť, usmievať a nie dusiť v sebe problémy a pravdu. Nebolo by viacej vojen, rasových útokov, náboženských sporov a....no trošku som sa zasníval. Do tretice s vydareným rodinným zoskupením ktorému bez debaty kraľuje Claude Verneuil ( stále skvelý Clavier ) sa znovu vydáme na tenké rasistické ľady ale rozhodne vo veselom duchu. Jurta, chobotnica, Helmut a jeho milovanie pri Wagnerovi, čierny Ježiš, shalom aleikum a iné neškodné fóry ma rozhodne zabavili a bolo mi aspoň na chvíľku veselo a po záverečných titulkoch žiaľ naspäť do doby temna, strachu a tichej šeptandy. A domáca úloha, schválne ak sa nebojíte urobte si srandu z niekoho iného ako ste vy, myslím neškodnú ľudskú srandu ako si robia napr. z nás denne naši politici :) to je sranda však ? ale na vrchnosť sa nesmie šahať :) však aj v ZOO je tabuľka ! zvierat sa nedotýkať "   80 % ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Pro mě se naštěstí mepotvrdil ten sestupnej trend většiny pokračování. Je to vlastně neuvěřitelný, jaká kadence vtipnejch dialogů se tady rozjede. A nevím jak v originále, ale tentokrát mě ani českej dabing, i když ho neprosazuju, ani nevadil. Byl vcelku povedenej. Klavír tady zase exceluje, a o parník zastiňuje ten zbytek hereckýho týmu. Pobavilo. 80%. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Philippe de Chauveron sa vracia po tretíkrát vo svojej filmové sérii v "Serial (Bad) Weddings 3". V skratke iba poviem, že prvý film je pre mňa klasika, ktorú som videl niekoľkokrát a na pokračovanie som bol pár rokov dozadu v kine ale moc si už z neho nepamätám. Bavil som sa, ale rozhodne nie toľko ako prvýkrát. A teraz je tu veľké uzatvorenie trilógie, ktoré bude zo všetkých najväčšie. A dozvieme sa asi úplne všetko čo sa dá. A pravdou je, že tento film ma svojim humorom skutočne opäť dostal. Nepôsobí, že sa tvorcovia nejako boja stúpať ľuďom na otlaky a robiť si srandu z modernej kultúry, no súčasne sa vedia držať dostatočne vzadu, aby to nejakým fórom neprepálili. Pravdou je hlavne to, že táto časť prináša viac ten deja-vu efekt, ktorý mi pripomenul originál než naposledy. Je to jedna bláznivá scénka za druhou, fóry sú dobre načasované a postavy ma stále bavia (teda väčšina ... Laure mi tu neskutočne počas filmu liezla na nervy). Hádky medzi Rashidom a Davidom sú vtipné... ich eskalovanie konfliktu asi ešte viac. To je kto to vymyslí ešte lepšie. No a stretávame sa aj s rodičmi našich zaťov... a opäť môžem povedať, že je na čom sa baviť. Davidovi rodičia spolu ledva komunikujú, Chaovi rodičia sú zase urazení po tom ako Claude a Marie k nim v Pekingu netrafili (plus otec musí stále mamu strážiť aby nepila alkohol) a Rashidov otec sa rozhodne dať znovu dokopy starú kapelu, aby zahrali na štyridsiate výročie svadby Clauda a Marie. Marie je inak postava, ktorá ma stále baví najviac. A áno, ešte tu máme aj nemeckého zberateľa umenia, ktorý trošku bude skúšať niekomu zamotať hlavu. A je to tiež celkom slušná dávka srandy. Narozdiel ale od minulých filmov, kde sme sa snažili vidieť na veciach to pozitívne, tento mi miestami prišiel, že sú tu všetci jeden s druhým furt na nože a v konfliktoch. A tie konflikty sú síce zábavné, no na druhú stranu potom vieme, že vždy príde vyriešenie... a to trošku uberá pre mňa body, aby som si to užil ako niečo ako prvý film. A okrem toho robiť niečo väčšie neznamená, že to bude aj lepšie. A okrem toho je tu aj pár deja-vu momentov v štýle - Pamätáte si toto? Ale uznávam, bavil som sa v kine solídne. Takže od toho sa bude odvíjať aj môj finálny pocit. Hodnotenie: B+  ()

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Někdy je fajn, vstoupit do stejné řeky, třeba i potřetí. Příběhy multipestré rodiny jsou vlastně pořád stejné, extrazážitky jsou víceméně stejné a superhappyendy skoro stejné. Ale proč ne. Ve trojce se scéna pořádně zalidní, narážky a urážky místy vyžadují trochu toho všeobecného přehledu, ale humor zůstává i přes třeskuté vztahy laskavý. A mě pořád ze všeho nejvíc baví "fantastická čtyřka" švagrů a samozřejmě ultraortodoxní Afričan Andé. A obsesivně korektním, tolerantním a všeobjímající láskou sršícím jedincům, co mají s touhle ukrutně rasistickou, netolerantní, nekorektní a xenofobní rodinkou problém, vzkazuji: „Švihejte do svý jurty!“ :-D ()

Zagros 

všetky recenzie používateľa

Po velkém úspěchu filmu Co jsme komu udělali? následoval nevyhnutelně (lehce slabší) druhý díl i ten měl dá se říct úspěch a tak si tvůrci dali s odstupem dalších tří let třetí pokračování. Jak ještě můžeme posunout naše multikulturní komediální snažení? Pozveme od „rasově pestrých“ zeťáků také jejich rodiny, ne? :-) Pro mě to byla překvapivě opět velmi dobrá zábava, která stále funguje. Byl to jednoduše fajn filmový večer v přítomnosti všech starých známých. Jedním z plusů je stále stejné obsazení dobře vybíraných herců. Christian Clavier a Pascal N’Zonzi byli opět nejlepší, ale ani zbytek osazenstva to moc nekazí. Pokud se vám předchozí díly líbily, budete spokojeni i tentokrát. Z mého pohledu je poslední část lepší než dvojka. Jedinou mou podstatnější výtkou je postava Němce, který tam byl zbytečný a navíc jeho linka přecházela místy až do parodie, což mi nesedlo a bylo na sílu. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (11)

  • Ve 40. minutě pošle David (Ary Abittan) zedníka v obleku Super Maria, aby Rachidovi (Medi Sadoun) stavěl u domu zeď. Odkazuje tím na sérii videoher „Super Mario“. (Zix.)

Súvisiace novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Reklama

Reklama