Reklama

Reklama

Čo sme komu všetci urobili?

  • Česko Co jsme komu všichni udělali? (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovci v prvom filme vydali svoju štvrtú dcéru a v druhom úspešne udržali všetky svoje dcéry a ich rodiny vo Francúzsku. A práve keď sa im podarilo presvedčiť ich, aby neodchádzali, nečakali, že všetci skončia v ich malebnom Chinone, viac-menej vždy na krku. Dcéry a ich rodiny sa im chcú odvďačiť za ich starostlivosť a starostlivosť a využívajú skutočnosť, že Claude a Marie oslavujú štyridsať rokov spoločného života. Začnú pre nich pripravovať veľkú oslavu v ich rodinnom dome, a pretože to musí byť veľká oslava, pozvú do Francúzska aj ich rodičov. Claude a Marie budú musieť pod svojou strechou privítať rodičov svojich zaťov Rachida, Davida, Chao a Charlesa. Toto “rodinné” stretnutie sľubuje, že bude veľmi bohaté na udalosti. Stačí, že tieto rodiny pochádzajú z celého sveta a rozhodne ich nespája rovnaká viera. Nechajte sa prekvapiť a predovšetkým pobaviť. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (98)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Jednotka bola samozrejme najlepšia, ale nemôžem inak, než subjektívne a hlavne pocitovo dať znovu plný počet. Je to naozaj inteligentná zábava pre dospelejších a vyspelejších jedincov, bez náznakov humusovín ako v teen sračkách. Mám pocit, že už len Claviér a potom partička Boudali a Lacheau dokážu v súčasnosti robiť buď seriózne, alebo dokonale uletené komédie, ktoré nemajú konkurenciu ani v Európe ani vo svete a to mám toho napozeraného tony, Španieli a Taliani sú moc ukričaní, Nemci zažili výslnie pri sérii Fakjú pane učiteli a v podstate to u nich roky ťahal len Elyas M´Barek, Amíci mali výslnie pri pôvodnej sérii Prci Prci s originálnou zostavou a potom to tiež šlo dolu vodou, takže už zostávajú len Frantíci ako istota. ()

zette 

všetky recenzie používateľa

Druhy dil jsem nevidel a na jednicku to nema... Ale porad me bavi tato particka kolem starostliveho otce. Kdyz uz je Francie nadosmrti multikulturni, Chauveron s Laurentem z toho umi vytezit maximum. Vyborne a vtipne dialogy, ktere daji vzpomenout na stare dobre francouzske komedie, i kdyz nametem uz to je samozrejme uplne jinde. ()

Reklama

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Žijete v strese ? bojíte sa povedať svoj názor ? cítite sa nesvoj ak nazývate veci pravým menom ? máte po krk politicky korektného obdobia ktoré žiaľ teraz prežívame ? Nič to ! prichádza predsa záchrana aspoň na hodinku a pol kedy sa všetky obavy rozplynú a môžete sa veselo rehotať nad rasistickou a xenofóbnou ľudskou satirou...prečo ľudskou ? no lebo človek a ľudia by sa mali baviť, usmievať a nie dusiť v sebe problémy a pravdu. Nebolo by viacej vojen, rasových útokov, náboženských sporov a....no trošku som sa zasníval. Do tretice s vydareným rodinným zoskupením ktorému bez debaty kraľuje Claude Verneuil ( stále skvelý Clavier ) sa znovu vydáme na tenké rasistické ľady ale rozhodne vo veselom duchu. Jurta, chobotnica, Helmut a jeho milovanie pri Wagnerovi, čierny Ježiš, shalom aleikum a iné neškodné fóry ma rozhodne zabavili a bolo mi aspoň na chvíľku veselo a po záverečných titulkoch žiaľ naspäť do doby temna, strachu a tichej šeptandy. A domáca úloha, schválne ak sa nebojíte urobte si srandu z niekoho iného ako ste vy, myslím neškodnú ľudskú srandu ako si robia napr. z nás denne naši politici :) to je sranda však ? ale na vrchnosť sa nesmie šahať :) však aj v ZOO je tabuľka ! zvierat sa nedotýkať "   80 % ()

Zagros 

všetky recenzie používateľa

Po velkém úspěchu filmu Co jsme komu udělali? následoval nevyhnutelně (lehce slabší) druhý díl i ten měl dá se říct úspěch a tak si tvůrci dali s odstupem dalších tří let třetí pokračování. Jak ještě můžeme posunout naše multikulturní komediální snažení? Pozveme od „rasově pestrých“ zeťáků také jejich rodiny, ne? :-) Pro mě to byla překvapivě opět velmi dobrá zábava, která stále funguje. Byl to jednoduše fajn filmový večer v přítomnosti všech starých známých. Jedním z plusů je stále stejné obsazení dobře vybíraných herců. Christian Clavier a Pascal N’Zonzi byli opět nejlepší, ale ani zbytek osazenstva to moc nekazí. Pokud se vám předchozí díly líbily, budete spokojeni i tentokrát. Z mého pohledu je poslední část lepší než dvojka. Jedinou mou podstatnější výtkou je postava Němce, který tam byl zbytečný a navíc jeho linka přecházela místy až do parodie, což mi nesedlo a bylo na sílu. ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

Úplne v pohode pokračovanie. Séria si drží svoj štandard a musím povedať, že i keď ani trojka v podstate nemá scenár, vďaka dobrým hercom, ktorí si zjavne sadli a vedia čo majú hrať sa mi na film pozeralo príjemne. Ak sa vám páčili predchádzajúce časti, za to jedno pozretie to určite stojí. 60 % ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (11)

  • Rolu Odile mala aj po tretíkrát stvárniť Julia Piaton, lenže z projektu musela pre iné pracovné záväzky odstúpiť. Postavu nakoniec stvárnila Alice David. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Reklama

Reklama