Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nazrite do duše a života kontroverzného futbalistu Laviho a života futbalového klubu SK Slavoj Vyšehrad. Julius Lavický (Jakub Štáfek) alias Lavi – futbalista, ktorý z veľkého futbalového sveta Sparty Praha „padol“ do FK Slavoj Vyšehrad. Vulgárny, nekorektný, netaktný, hrubý a predsa ho majú všetci radi. Navyše je to skvelý futbalista. Jarda Mizina (Jakub Prachař) - jediný kamarát Julia Lavického. A zároveň jeho manažér. Má všetky vlastnosti moderného hráčskeho agenta. Vychytralosť, servilnosť, neodbytnosť a istú dávku bezcharakternosti, bez ktorej by s Lavim nemohol spolupracovať. Peniaze sú pre neho veľká motivácia. Král (Ondřej Pavelka) – Manažér FK Slavoj Vyšehrad, ktorý ako jediný je ochotný dať šancu aj takému hráčovi ako je Lavi. Férový, nepodplatiteľný a tolerantný šéf. Poďte s nami sledovať Laviho v možno najhoršej situácii, v ktorej sa doteraz ocitol. Keď len v tielku a trenírkach, ohorený a dobitý sedí spútaný na stoličke v pripravenej mučiarni a snaží sa spomenúť, čo ho do tejto situácie priviedlo. Bol to snáď jeho príchod do futbalového klubu „Vyšehrad“ ? Alebo majiteľovi nového klubu došla trpezlivosť ? Alebo za to môže jeho „behanie“ za trénerovou ženou či predaný zápas? (Magic Box)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (57)

SatanHell odpad!

všetky recenzie používateľa

Seriál o hlúposti Sparťana ( tomu sa ale nedivím) a blbosti ako celku.Našťastie sú krátke epizody,takže tá hodina a niečo utiekla rýchlo.Nie je absolútne nič,čo by sa dalo vyzdvihnúť na tomto počine....Teda je.....V areály Slavoj Vyšehrad som strávil nejeden víkend keď tam bola ešte krčma/reštaurácia a bar.. Ale seriál je brak,brak a ešte raz brak.Totálny odpad ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Tento celovečerák je v podstate len akýmsi zhrnutím celého seriálu o Lavim s výnimkou úvodnej a záverečnej scény. Aspoň je to ale skomponované a vyskladané hutne bez toho, aby to bolo len copy + paste ako to býva v podobných prípadoch. Oceňujem, že samotný film bude priamo nadväzovať práve na tento snímok. Laviho príbehy sú plné plytkého humoru, ktorý ja mám rád, takže určite sa vo filme máme na čo tešiť. 60 % ()

Reklama

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Absolutně postrádám význam tohohle sestříhanýho "filmu" jde jen o jednotlivé díly seriálu v jednom celku. A na konci je trailer na film... Alespoň je tady ale krásně vidět jak skvělý je Vyšehrad v první polovině a jak přepálený, nudný a fekální je pak. Doufám, že film takový nebude, ale myslím si opak. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Všechny blikance nadějného lvíčete pěkně na jedné kupě aneb 83minutová upoutávka na připravovaný film. Nic víc, nic míň, než jednotlivé epizody dnes už legendárního seriálu pospojované, okomentované a doplněné o pár minut navíc. Nejenom, že původní euforie už je pryč, ale jako celek to taky moc nefunguje A tak mi existence seryjálu, ve světě kde už je seriál, nedává moc smysl. ()

hrumsrt 

všetky recenzie používateľa

Paráda no, seriál sešňořenej do filmu. Jako mohli si dát trošku záležet na tom, aby to nějak pospojovali, takže ne normálně dávat intro pořád dokola, když skončí epizoda... Ale jinak vlastně možná v tom celkovým projevu asi i lepší dojem, než-li samotný seriál. Třeba ta "přeměna Prachař->Nosek", je tady pojatá o něco lépe. Akorát, že jsem to v podstatě už viděl, takže dějově jde jen o recyklaci. Tohle má jen novou přelepku, s tím, že zase můžete podojit diváka o lístek na něco, co už viděl. 70% ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Všechna tetování měl Jakub Štáfek namalovaná pouze ve filmu, ve skutečnosti je nemá. (Simex_)

Reklama

Reklama