Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pálenie čarodejníc sa odjakživa konalo na ihrisku v Horní a organizovali ho miestni dobrovoľní hasiči. Starosta sa však tento rok rozhodne usporiadať slávnosť vedľa v Újezde. To Petr samozrejme odmietne, takže čarodejnice začínajú pripravovať dve konkurenčné párty, len každú na inom mieste. Újazdskú vatru dostane na starosť hájnik Srníček. Nenapadne ho nič múdrejšie, ako prikladať do ohňa priamo z korby nákladiaka, takže auto začne horieť. Stihne konečne Petr svoj prvý výjazd k skutočnému požiaru? Starostova manželka Bára prijme pozvanie automechanika Eda a zúčastní sa pálenia čarodejníc v Horní. Martin, ktorý už chodí s Ninou, musí ísť tak trochu proti svojej vôli do Újezdu. A dedovia si z cintorína odnesú urnu, ktorá sa omylom ocitla v kolumbáriu vedľa zosnulej Hynkovej manželky. Čo si s ňou tí dvaja počnú? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (6)

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třetí díl stále trapná tlačená mizérie, ale něco pozitivního tam jakoby prosvítalo, ( pokud tomu člověk hodně přeje ) - asi první trochu vtipný moment, pokus o akci a dál už nevím. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Když už to vypadalo, že bude opravdu nějaká akce a zásah, která podle protagonistů hrozila vybouchnutím snad celé vesnice, tak stačilo povolat jednoho dubléra Rychlého, a následně za 5 vteřin bylo vše uhašeno.... Jinak fakt bída, občas už to padalo směrem ke klasickým Kameňákům ("Víte, který oheň se nemusí hasit? Když se vám zapalujou lejtka..."). No jelikož začíná olympiáda, tak toto půjde už na vedlejší kolej, a je dost možné, že se k tomu už ani nevrátím. ()

Zaujímavosti (1)

  • Třetí díl se stal nejsledovanějším pořadem večera i celého dne, premiéru zhlédlo na 855 tisíc diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama