Reklama

Reklama

Kde raky spievajú

  • Česko Kde zpívají raci (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Tajomná dráma natočená podľa celosvetovo úspešného knižného bestselleru „Kde raky spievajú“ z pera spisovateľky Delie Owens, rozpráva príbeh o mladej žene Kyi, ktorú v detstve opustila celá jej rodina a až do dospelosti vyrastala sama v nebezpečných močiaroch Severnej Karoliny. Celé roky sa šírili v pokojnom mestečku Barkley Cove strašidelné historky o „Dievčati z močiara“, ktoré izolovali Kyu od miestnej komunity. Keď sa v Kyinom živote objavia dvaja mladí muži z mesta, začne sa postupne otvárať novému, neznámemu svetu. Lenže vo chvíli, keď v mestečku dôjde k vražde jedného z nich, miestna komunita ju bezdôvodne označí za hlavnú podozrivú... (Itafilm)

(viac)

Videá (3)

Trailer 4

Recenzie (220)

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Wow. Zpočátku se WtCS tváří jako soudní detektivka, ale ta velmi rychle přejde do čistého story-dramatu, což se mi zpočátku jevilo nepříliš šťastné, ale záhy jsem zjistil, že se mi tady vypráví příběh tak silný a precizně vykreslený, že mám po zhlédnutí pocit, jako bych hlavní postavu znal roky. A tohle je emoce, které se mi během naprosté většiny filmů nedostane. Máme tady základní premisu soudního "hádej, co se stalo" podloženou mrazivě odvyprávěným příběhem odehrávajícím se ve vizuální slasti v bažinách, s excelentní hlavní herečkou a emocemi jak na horské dráze. Ve finále se dočkáme i hutného soudního procesu a atmosfericky silného rozsudku a jakkoliv se mi závěrečný pětiminutový epilog se stárnoucími postavami nelíbil, respektive byl spíše navíc a zbytečný, tak finální twist v posledních vteřinách mě teda dostal do kolen. Solidní filmařina a přesně ten film pro všechny typy diváků. ()

Harpy 

všetky recenzie používateľa

Mysteriozne to skoro vobec nie je, skor melancholicke a romanticke drama, ale musim ocenit velmi pekny pribeh prelinany sudnym procesom. Ako vela ludi tu, aj ja som cakala nieco uplne ine, ale nakoniec som spokojna, udrzalo to moju pozornost az do konca filmu. Hudba, kamera, strih, casting, vsetko spolu ladi a prostredie prirody je naozaj nadherne. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $24miliónov║ Tržby USA $90,230,760║ Tržby Celosvetovo $140,230,760▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,621,075║ Tržby za predaj DVD v USA $3,381,346║ Tak toto bola príjemné osvieženie, aj keď ponuré, smutné dráma. Tento tip filmov kde sa po niekom demokratický cítiaci ľudia nechutne vozia len pre pôvod, mám rád a hlavne pokiaľ to je dobré zvládnuté a príbeh má gradáciu, dobrých hercov, aj keď tu prevažne dosť neznámych. /80%/ ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku ma to až tak nechytilo, keďže som sa v tom trochu obtiažne orientoval, ale potom sa to krásne rozbehlo - predovšetkým v tej retrospektívnej rovine. Príbeh ma bavil, rovnako aj zápletka, takže sa na to celkom fajn pozeralo. S postavou osamelej a utiahnutej Kye musel človek proste sympatizovať. V živote to nemala ani trochu jednoduché, ešte aj na mužov mala smolu. Daisy to zahrala naozaj výborne! Film vzbudzoval veľmi príjemný vizuálny dojem, a aj po dialógovej stránke to bolo obstojné. 4* ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Uvod, recap z minulosti, kde dievca z mociarov bolo mladucke dievcatko, vyborne zahrala drobna Jojo Regina, do buducna urcite vyrastie do takej hviezdy ako drobci zo Stranger Things. :) Druha tretine je potom jedna velka romantarna s kacatkom, z ktoreho vyrastie bielucka labut, ktoru si svojim zbabelym spravanim nezasluzi ani jeden princ. Posledna tretina to vsak celkom pozdvihne, zvlast vyborny melodramaticky zaver a odhalenie v knizke. Ta to opat u mna zdvihla o hviezdu nahor. Daisy je v tomto snimku ako plache, ale inteligentne a rydze ziena presvedciva a uveritelna. V zavere vynikajuca pesnicka v podani Taylor Swift s nazvom Carolina. Uzasna vokalna a emotivna zalezitost, urcite poputuje do mojho playlistu. Celkovo odporucam, zvlast kvoli pocitu v zavere. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (16)

  • Asheville je približne 6 hodín od pobrežia Severnej Karolíny. Nikto by necestoval tak ďaleko na nákupy. (Pat.Ko)

Súvisiace novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Reklama

Reklama