Reklama

Reklama

DC Liga superzvierat

  • Česko DC Liga supermazlíčků (viac)
Trailer 2

Superpes Krypto a Superman sú nerozluční priatelia, ktorí zdieľajú rovnaké superschopnosti a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolise. Keď Supermana a zvyšok Justice League unesú, Krypto musí presvedčiť zvieraciu bandu z útulku – psa Acea, prasa PB, korytnačku Merton a veveričku Chipa – aby ovládli svoje nové superschopnosti a pomohli mu zachrániť superhrdinov. (Continental film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (86)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Lepšie ako Justice League a možno aj lepšie, ako Justice League Snyder´s Cut. Ale stále priemer, čo niečo hovorí o spomínaných filmoch. Fajn nápad, ktorý je ale zasadený do generického naratívu a tak neposkytuje taký prekvapivý divácky zážitok ako napríklad Spider-manove multiverzum. Niektoré fóriky potešia, ale väčšina postmoderných odkazov mi skôr liezla na nervy, čo je ale dané aj tým, že už dávno nie som cieľovou skupinou. Tu ma ale zase napadá, prečo potom ten animovaný Spider-Man mohol byť tak super. Keď Superman inak, tak radšej Red Son. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

S prižmúrenými očami dávam aj tu štvrtú a to hlavne preto, lebo som fanúšik DC komiks a tato super liga zvierat mi prišla vtipná, plná nápadov a po dlhej dobe konečne animák, pri ktorom som sa moc nenudil, ale viac bavil. Kludne by som si dal aj pokračovanie. P.S: Za titulkami sú dve scény. 75% - 4* ()

Reklama

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪Vcelku priemerné, s priemernou animáciou, jediný dôvod, prečo film vznikol je pravdepodobne snaha vyťažiť z popularity komiksových hrdinov, inak neviem. Dokonca aj sem už sa prepašovali rôzne novodobé klauzule a kvóty ohľadom rasy, rodu, sexuálnej orientácie, až sa divák pýta: ,,Prečo a načo je to malým deťom?" Vtipy i celá premisa skôr predvídateľné, v motívoch nič, čo by už divák nevidel v iných (lepších) animákoch, i ten samotný presah a parafrázy pre decká už nie sú to, čo bývali kedysi.⚪ ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

V zásade pozerateľná rozprávka bez duše stavajúce len na jednom jedinom fakte a tým je, že svet DC je natoľko rozvetvený a viacvrstvový, že aj niečo takéto v ňom dáva v zásade zmysel. Hoci oceňujem výber hercov, ktorý prepožičali postavičkám svoje hlasy, v celku sa jedná o agitku na priateľstvo bez toho, aby akýkoľvek vzťah v príbehu skutočne fungoval. Rovnaká tragédia, ako Tajný život domácich mazlíčkov. Čo ale oceňujem sú aj temnejšie scény, sexuálne vulgárna korytnačka, killer mačiatko a Batman v podaní Keanu Reevesa. Občas som sa zasmial. Občas krútil hlavou. Na jedno zhliadnutie úplne v pohode záležitosť, ale treba mať na pamäti, že aj napriek niektorým dospelejším scénam, je to stále výrazne ladené na detského diváka. Teraz už len dúfať, aby Batmanovi nikto nezabil psa. ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

"DOUFÁM, ŽE TO JE LICENCOVANÁ HRAČKA, JINAK MI HRÁBNE." Občas celkem slušnější hláška, pár frků, ale jinak spíš vyloženě pro děcka (logicky), pro dospělého snad jen pro tu pestrou paletu známých hlasů - v mém případě bylo tím pomyslným klíčovým zrníčkem na miskách vah rozhodnutí, jestli si to vůbec pustit, vokální obsazení Keanu Reevese do role Batmana (tady je potřeba říct, že natočit svůj příspěvek mu dalo zabrat kolik? 5 minut?). I animace mi přišla taková standardní, nic, z čeho bych se vyloženě posadil na prdel. 50% ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (9)

  • Herečka Olivia Wilde zde namluvila postavu Lois Lane. Ironií je, že Wilde se o tuto roli ucházela už dříve, v konkurzu však tehdy neuspěla a postavu neohrožené novinářky ve snímku Muž z oceli (2013) nakonec získala Amy Adams. (fiLLthe3DD)
  • Po filmu LEGO® Batman (2017), který byl uveden pět let předtím, se jedná o druhý film skupiny Warner Animation Group v koprodukci s DC Entertainment. (LUKICKK)
  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková a potitulková filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama