Reklama

Reklama

Rebecca (​​Zoe Kazan), zabezpečená, no tichá manželka úspešného lekára, žije na studenom východnom pobreží Spojených štátov a je už unavená životom plným kokteilových párty a osamelých nocí. Dylan (Michael Stahl-David) je charizmatický trestanec, nedávno prepustený z väzenia, kam sa dostal kvôli krádeži. Teraz cestuje naprieč celou krajinou slnkom zaliateho, vyprahnutého Nového Mexika, snaží sa nájsť pevnú pôdu pod nohami a začať odznova. Keď si tieto dokonale protikladné osobnosti uvedomia, že zdieľajú nevysvetliteľné duchovné prepojenie, začína sa unikátna nadzmyslová romanca. (figliar)

(viac)

Recenzie (130)

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Podľa obsahu som čakala presladenú, úsmevnú a hlavne predvídateľnú romantiku. Predpojato som sa chystala na komentár plný kritiky. In Your Eyes je presladený, úsmevný aj predvídateľný. Ale má takú neopísateľnú atmosféru, že nemôžem inak, než dať päť hviezdičiek . Negatívne názory nejdem nijak vyvracať, v podstate sú oprávnené. Ak si potrpíte na fakty, logiku a reálnosť, je pre vás film strata času. No ak chcete vypnúť a zároveň sa nechať pohltiť emóciami, je In Your Eyes dobrou voľbou. Zoe Kazan je neskutočne okúzľujúca. Žiadna miss, no roztomilosti má na rozdávanie...Michael Stahl-David síce nepodáva nejaký extra herecký výkon, no pri takomto snímku to ani nie je potreba; stačil mu ten jeho ublížený, nevinný pohľad. Hudba prevýborná, veľmi ma potešili moje obľúbené piesne. ()

gutshoter 

všetky recenzie používateľa

Film je to hezký, takový příjemně naivní. Mám to přesně mezi 3* a 4*. Konec mě ale trochu zklamal - čekal bych to více vypjaté po emoční stránce, zachraňuje to jen výborný soundtrack. Proto spíše tři, ale rozhodně In your eyes vám náladu nepokazí. Naopak se tak trochu zasníte a cítíte se zvláštně hezky... ()

Reklama

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Toto, že napísal tvorca Avengers, holy shit!!! Výborný nápad, ktorý vďaka zbabranej réžii mohol pôsobiť kŕčovito až trapne - nestalo sa (hoci tá "kriminálna rovina" bola na hrane)! Zoe "Ruby Sparks" Kazan je sympatacka a jej "Spriaznená Duša" detto, chémia fungovala. Veľmi príjemný, vtipný a romantický film, na ktorý sa dobre pozerá a kde človek s postavami aj "žije" (aspoň starý romantik a empatik jojinecko žil:))) ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Brin Hill mi teda nic nehovori, ale ako romantarna ona + on /aby bolo jasne, ja pocitam len hetero lasku, na vsetky ostatne - uchylne - lasky zvysoka nasrat a nastat/ sa to celkom da zvadnut. On prave vysiel z basy /asi si nedaval dostatocny pozor pri legalizacii prijmov z trestnej cinnosti, a tak ho chytili - dementa/ a ona je zabezpecena manzelka uspesneho lekara. Akousi zhodou nahod sa stretnu a zamiluju sa do seba. Michael Stahl-David /Monstrum 2008/ je sympatak a ona Zoe Kazan /Okamzik Zlomu/je fajna baba. Romanticky film o laske, ktory pohladil po dusi aj obstarozneho mentalneho invalida ako som ja. 60 % ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Tři až čtyři hvězdy, protože Zoe Kazan mě něčím strašně štvala. Svým herectví, vztahem se svým mužem... nevím. Nápad o spřízněných duších je ale perfektní a pro mě neokoukaný, ale jinak je to dost mělký a předvídatelný film s mizerným smyslem pro humor ("Holka, máš super boty." "Jé, ty sis všiml? Ty jsou nové."). Škoda, protože se z toho dalo vytřískat víc než jen holka, která pořád někde leží/ječí/třeští oči a je celá tak trochu magor. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama