Reklama

Reklama

Láska sladká i kyselá

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zamilovaný pár řeší každodenní strasti i slasti a snaží se přitom zvládat nástrahy vztahu na dálku. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (17)

Autenticita 

všetky recenzie používateľa

Nenazývala bych to stoprocentní komedií, i když pár komediálnich prvků se tam pro osvěžení a odlehčení najde. Je to docela psychodrama, u kterého si divák řekne, že je rád, že takovou pracovní zkušenost s dopadem na osobní život nemá, tedy pokud ji nemá, což tady v Čechách pravděpodobně nemá. Ale, co je na tom filmu nejlepší, je způsob, takový prima vtípek, jakým si ten film hraje s divákem. ()

Homerking 

všetky recenzie používateľa

Upracovaná zdravotní sestřička se seznámí s obézním, divným inženýrem který se nakazil žloutenkou a skončil v nemocnici, oba si začnou navzájem pomáhat a postupně navážou milostný vztah, ten ale začne postupně podrývat jejich časově náročná práce. Nenáročná romantická komedie která ukazuje negativní vlivy přílišné práce na zdraví lidí a jejich vztahy. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

O komédiu samozrejme nejde, skôr by som povedal, že len vážna téma nie je prerozprávaná v príliš vážnom móde a film je tak prístupnejší širšiemu publiku. Niekde pod vzťahovými problémami relatívne mladého páru cítime kritiku rýchleho fungovania (nielen) kórejskej spoločnosti, kde je na prvom mieste predovšetkým práca. Nikoho nezaujíma, že robíte stále nadčasy a nikoho nezaujíma, koľko času stráviš cestovaním. Ono ide aj o základnú príčinu vzťahovej krízy, pričom by možno k nej došlo aj za iných okolností. Pointa je prekvapivá, ale priamo nešokuje, našťastie iba málokto príde na to, akým spôsobom sa tvorcovia s nami celý čas zahrávali. ()

FritoleXx 

všetky recenzie používateľa

Zprvu nadějně vypadající romantická komedie se postupem času zvrhává v poměrně šablonovité drama ze života, kdy je pár rozdělen nekonečnou prací daleko od domova a vše začíná jít do kopru. Humor zmizí lusknutím prstu film už nemá prakticky co zajímavého nabídnout. Tedy až do samého závěru, kdy tvůrci na diváka vybalí opravdu nečekaný a skvělý zvrat. Bohužel závěrečných pár minut opravdu zbytek filmu nevynahradí. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Príbeh ako taký nie je vo svojej podstate nič extra, ale čo tento film posúva výrazne vpred je kompozícia, dejový rámec a samozrejme postavy. Aj keď to miestami spadalo do poriadnej schémy a klišé typického filmu s témou vzťah na diaľku, ten záver bol podaný naozaj vynikajúco, a zrazu všetko dávalo kompletný zmysel. A čo musím pochváliť, tak určite aj to, že tu nebolo toľko teatrálnosti ako vo väčšine aziatských romantických komédiách. Práve naopak, pôsobilo to v mnohých ohľadoch realisticky a prirodzene. Celkovo, vydarený film, a pointa na zamyslenie. 4* ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Film měl být uveden v kinech již v roce 2020, ale kvůli pandemii covid-19 byl vydán až 4. června 2021 na Netflixu. (Homerking)

Reklama

Reklama