Reklama

Reklama

Dan Brown: Stratený symbol

(seriál)
  • Česko Ztracený symbol (viac)
Trailer

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Mladý nádejný harvardský profesor Robert Langdon (Ashley Zukerman) sa ocitne vo víre záhadných udalostí, keď niekto unesie jeho bývalého mentora, slobodomurára Petera Solomona (Eddie Izzard). Vedec vyzbrojený znalosťami dejín umenia, náboženskej symboliky a mŕtvych jazykov musí spolupracovať s Petrovou dcérou Katherine (Valorie Curryová) a ďalšími spojencami, aby vyriešil sériu smrtonosných hádaniek a rozlúštil stopy skrytých kódov v nádeji, že nájde svojho učiteľa a zaistí jeho bezpečnosť. Ak nájde stratený symbol, môže odomknúť veľké tajomstvá svojho života a zabrániť gobálnej hrozbe. Robert, Katherine a policajný dôstojník Alfonso Nuňez (Rick Gonzalez) sa vydávajú po stopách veľkých historických tajomstiev, záhad a nezodpovedaných otázok. Svet symbolov im napokon odhalí globálnu hrozbu a celosvetové sprisahanie. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa cerdax2 k tomuto seriálu (11)

Dan Brown: Stratený symbol (2021) 

V necelych osmi hodinach ci deseti dilech budete unaseni dalsim z tajemnych pribehu Dana Browna. Jak moc vam pribeh mladeho Langdona (Ashley Zukerman) a hledani portalu temer-bozkych vedomosti bude pripadat pritazlivy ci, diky scenaristum, na hlavu postaveny je na vas. 65%. ()

Jak nahoře, tak dole (2021) (E01) 

Pekny zacatek s Brownovskymi zahadami, uvidime jak chytre ci hloupe budou dalsi dily. Mlady Langdon je vylakan do muzea, kde najde prvni stripek informaci, ktery by mel vest k nalezeni sveho mentora a pritele. ()

Mezi nebem a peklem (2021) (E02) 

Dil o neco slabsi nez predchozi. Mlady Langdon patra dal po svem mentorovi. Kdyz neco potrebujete z policejniho skladu dukazu, poslete prvniho ex-poldu, ktereho potkate, at Vam to vyzvedne :P. ()

Šumění křídel (2021) (E03) 

Patrani po mentorovi pokracuje, tajemno zustava, hlouposti a nesmyslu ze strany scenaristu pribyva :(, 55% ()

Orientace podle L’Enfant (2021) (E04) 

Vcelku prijemny dil, patrani po mentorovi pokracuje, jen jednou 'byli scenariste' lini a vypomohli si 'nahodou'. ()

Melancholie I (2021) (E05) 

Mentor konecne "nalezen", ale tajemne patrani pokracuje dal. Ziska nebo ztrati Peter sveho mentora navzdy ? Pocet scenaristickych "kiksu" v norme :) ()

Neurčitý pseudonym (2021) (E06) 

Zajimavy dil s peknym zvratem, jen na par mistech se postavy chovaji maximalne iracionalne. Uvidime, co prinese druha pule serie. ()

Evoluce inteligence (2021) (E07) 

Dil, ktery vam doplni prevazne vedomosti o zivote a smrti Zacharyho. ()

Kaskáda (2021) (E08) 

Potka vas dalsi zvrat v deji a taky dil, kde scenariste jeste vic zleniveli (mista jsou vzdalena tak, aby bylo mozne prijet v "nejlepsi" chvili :)) a upadli na hlavu. S technikou spojene sceny vypadaji efektne, ale ani amater ze zakladni skoly by neudelal tolik hrubych chyb, natoz banda profesionalu. ()

Řád 8 (2021) (E09) 

Dil nebyl vubec spatny, jen si zase s nami scenariste hraji na hlupaky - kdyz zatknu nekoho v kapi a jdu po konktretni osobe - tak  alespon jak bych se podival, koho jsem "ulovil" - v pribehu se stane "v podstate" to same, ale s "nepatrnym" pulhodinovym spozdenim :P. ()

Rezonance (2021) (E10) 

A je to skoro za vami, spostu veci se nedozvite, ale naleznete tajemne vedomosti a jako bonus vam otevrou vratka na dalsi serii ;). 45% ()

Reklama

Reklama