Reklama

Reklama

Čierne na bielom koni

  • Česko Černé na bílém koni (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická gangsterka z Novohradu a Malohontu, krajiny nikoho, stratenej v čase kdesi na juhu Slovenska. Osem kapitol o tom, prečo sa báť ľudí, ktorí vám podajú pero a povedia: Stačí podpísať. O tom, ako dokáže nečakaná láska strpčiť zločincom pokojný život a kam až dokážu súdni ľudia zájsť, ak ich prerastie pýcha. No a nakoniec o tom, že hrdina je ten, kto sa nebojí smrti, ani keď zomrie posledná nádej. (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (38)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Podivný odvar z Tarantina či Ritchieho.  1)  43letý scenárista, režisér a koproducent Rasťo Boroš vytvořil dynamický snímek, který mě ale zanechal poněkud na rozpacích. Vlastně jde o jakýsi podivný odvar z Tarantina či Ritchieho, které moc nemusím._____ 2)  Za množstvím nejrůznějších úvah a stylizace je cítit touha po uměleckém vyjádření. Touhu jsem zaznamenal, ale vyjádření nefunguje._____ 3)  Nejlepší na věci je výborný 42letý Milan Ondrík (Bandy)._____ 4)  Výstižný koment: JimWalker007***. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Zručne zrežírovaný svojský film z gangsterského prostredia á la Slovakia, ktorý sa neberie vôbec vážne a v zásade bizarným spôsobom ukazuje lokálne reálie. Čo ma ale fascinuje, ako si neznámy Boroš trúfol napodobniť slávnych hollywoodskych režisérov a priniesť trošku iný pohľad na gangsterskú komédiu. A aj preto pridávam štvrtú hviezdu. 70 % ()

Reklama

Don Maty 

všetky recenzie používateľa

Nádherne použitý slovenský jazyk. Veľmi vtipné, svieže, rýchle. Pomerne komplikovane zakomponované "artové" scény, ktoré pre dej nemajú žiadny význam, Aj keď chápem autorov v tom, že chceli v krátkom čase vykresliť charaktery týchto postáv, bolo to navyše. Gangsterka na slovenské pomery výborná...4* ()

ancientone 

všetky recenzie používateľa

South is a feeling. A Čierne na bielom koni je kopec fajn nápadov a slušný potenciál utopený v storytellerskon opičení sa po 90tkach, ktoré zabíja súdržný dramatický oblúk. Film ostáva skicou (presvedčivo zachyteného) genia loci a jeho postavičiek bez adekvátneho dotiahnutia. Napriek všetkému ale stále skvelý sk film do letného kina - tým chcem povedať, že sa aj tak teším na druhé pozretie. ()

Topco 

všetky recenzie používateľa

"Nová (dokonca romantická!) slovenská gangsterka". Za mňa kvalitatívne nanajvýš priemerná a prudko lokálna variácia na Tarantina, koketujúca aj so Scorsesem (zamrznutý obraz). Je to "párty" kúsok, ktorému pomôže pokročilá večerná hodina, hladinka a kolektívny zážitok. Osobne ma veľmi bavili tie tarantinovské "kufrovky" (tzv. trunk-shots). ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel ve městě Rimavská Sobota na Slovensku, kde se narodil režisér a scenárista filmu Rasťo Boroš. (SONY_)

Reklama

Reklama