Reklama

Reklama

T 34

(TV film)
  • Rusko Легенда о танке (viac)
všetky plagáty
Rusko, 2019, 44 min

Obsahy(1)

Vývoj a história najslávnejšieho ruského, či sovietskeho, tanku je významnou súčasťou dejín druhej svetovej vojny a je zvratov a dynamického postupu červenej armády na Berlín. Vyberte sa po stopách histórie tohto jedinečného a mimoriadne účinného nástroja obrany Sovietskeho zväzu pred nacistickým vpádom. (RTVS)

Recenzie (2)

Echelon1 

všetky recenzie používateľa

Priemerný dokument, ktorý začal dobre, ale postupne sa štruktúra absolútne rozpadla. 2,5*. Potešila však prítomnosť Stevena J. Zalogu. K Legenda o tanke som sa vlastne dostal len náhodou, keď mi prišla SMS od rodiny, že STV tento dokument vysiela. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

T34 alebo chrbtová kosť Červenej armády. Vraj lepší tank ako nacistické Tigre a ani sa niet čo čudovať, keďže bol zostrojený tak, aby odolal ruskej zime a to fakt chladnejšie je už len niekde na Uráne. Podľa Medzinárodného inštitútu pre strategické štúdie v súčasnosti tento tank stále používa deväť krajín: Kuba, Guinea, Guinea-Bissau, Kongo, Laos, Vietnam, Severná Kórea a Jemen. Tam stačia asi aj modely z roku 1940. Celý dokument k pozretiu tu. ()

Reklama

Reklama