Reklama

Reklama

Smrtiace safari

  • Česko Ohrožený druh (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Strhujúce akčné dobrodružstvo, v ktorom bojuje o prežitie bohatá americká rodina, ktorá cestuje do rozľahlej africkej divočiny v Keni a dúfa v dovolenku snov plnú vzrušenia, utužovania rodinných vzťahov a šance napraviť rastúce rozpory v ich rodine. Keď ale na ich safari vozidlo zaútočí nosorožec, ktorý chráni svoje mláďa, rodina uviazne na míle ďaleko od pomoci a ich vysnívaná dovolenka sa premení na desivý boj o prežitie vo svete, v ktorom je človek na konci potravinového reťazca. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (23)

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Scény se zvířaty jsou pěkné, ale ta partička, která jede ilegálně na safari, to je tedy sestava. Jeden čurák (jak je ve filmu opětovně nazýván), jedna ženská s cukrovkou, jeden narkoman, jeden ekobuzerant a jedna holka, která je extrémně nesympatická. A to mi bylo divné, proč má ten film tak nízké hodnocení. No tak už to vím. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Pan Bassett se narodil jako muž jako muž má za sebou kvalitní Pustinu, Mrtvou hlídku a obstojného Solomona Kaneho pak změnil pohlaví na ženu a jeho filmová kariéra šla do prdele jelikož se zahazuje se sračkami jako je přesně tahle. 5 členná rodina (syn homosexuál, otec debil co je bez práce, dcera co se s ním hádá , její vyhulený přítel co měl jít na výšku a radši se rozhodl , že ho ta rodina bude živit a matka co je diabetička ) jede do Keni na  výlet.  Tam si pronajmou dodávku a odjedou si na safari natáčet zvířátka jsou tak rychlí, že se nezaregistrují tudíž o nich neví (to neměly gps nebo nikdo nezjistil, že jim jedna dodávka chybí?) a zajedou si do místa kde se nesmí tam si chtějí natočit nosorožce s mládětem, ale jsou tak debilní, že zajedou moc blízko a ti nosorožci je napadnou. Otec má v háji nohu dcera vykloubenou ruku a matka nemá u sebe léky tak se snaží přežít do toho na nich doráží hyeny a na vyhulence zaútočí leopard . Tohle je nejtrapnější scéna oni jsou na nějaké skály a naráz kdesi z prdele se objeví leopard pokouše ho a zatáhne na strom vyhulenec z toho stromu spadne nic se mu nestane což je zajímavé a leopard uteče chlápek je na sračky přesto nějak dojde k tomu autu a zachrání ho turisté , kteří se tam objevily taky kdesi z prdele jelikož je tam stezka kde nikdo nejezdí. Ono celkově ta rodina je hodně tupá otec neuznává jiné názory než svoje matka chce zachraňovat mládě nosorožce ačkoliv ví , že za chvilku může umřít  na konci ta dcera co nemá řidičák a nikdy nejela s džípem ujede pytlákům a hlavního pytláka si podají ty hyeny, které naráz zraněné zabíjejí ačkoliv tu rodinu přehlížejí.   20 procent ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Endangered Species" nebude filmom, ktorý by som odporúčal na sledovanie. Myslím si, že ho môžete vo všetkých ohľadoch preskočiť, lebo niektoré scénky absolútne nedávajú zmysel a okrem toho je jasne vidieť, že tvorcovia sa ani len nesnažili nejakým spôsobom kamuflovať svoje nekvality. Najmä v prípade zranenia Billyho. To, ako bude  vyzerať a čoho bude schopný po tom útoku leoparda mi príde absurdné. Plus hrdinovia nie sú veľmi zaujímaví a ich rodinný príbeh ešte menej. To sme videli tisíc tisíc tisíckrát. Je vo filme vlastne niečo dobré? Popravde pár vecí. Myslím si, že najlepšia momentka filmu súvisí s rozbitými sklenenými fľašami. Prečo? Naša rodina sa rozhodne nevziať si plastové fľaše vody, lebo plasty znečisťujú prírodu. Miesto toho si zoberú vodu v sklenených a plastové nechajú tak. Po napadnutí nosorožcom ale sami zhodnotia, že voda v sklenených fľašiach asi najlepší nápad nebol. Hoci z dobrých dôvodov. To sa mi páči, lebo to ukazuje, že niekedy môžeme myslieť veci dobre, alebo v súčasnej generácii mať názory, ktoré sú prospešné. No nakoniec sa aj tak môžu otočiť proti nám. A objaviť sa to v takomto filme... prekvapivé. Útoky zvierat nie sú nasnímané najhoršie, občas niekto urobí aj dobré rozhodnutie (Billy ma prekvapí svojím inteligentným myslením v určitých situáciach) a aj sa mi páči, že film chce na niečo poukázať a nejakým spôsobom začať bojovať proti pytliactvu. No nemyslím si, že točením takéhoto lacného thrilleru to niečo prinesie. Bohužiaľ. Hodnotenie: D+ ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Ja mám celkom rad filmy, kde si vyjde zvláštna rodinka na safari, ktorá ako inak zaživa nejakú rodinnú krízu a tak aspoň jedna osôbka tam musí byt hnusne nepríjemná až neznesiteľná. Totálne šablónovitý scenár, kde sa to len vždy líši v nejakých okolnostiach, ale celková obsahová forma tam i tak zostava istá, ako pri podobne ladených filmoch. Za tých 101 minút ma film prekvapil iba raz a to pri útoku leoparda, to som veru nečakal a aj po dramatickej či efektnej stránke to bolo slušné a to je asi aj tak všetko, čo môžem pochváliť. Lebo scenár je sterilný, skoro nič zaujímavé sa tu nedeje a keď sa aj začne, nič tu nie je, čo by už nebolo niekde inde. Africká príroda je pekne nasnímaná a aj efekty neboli tak zlé ako som očakával. Pri podobne ladených filmoch nejde ani tak o krv či masaker, ale ako o nejakú výpoveď, ktorou chcú niektorí poukázať na to, čo sa v tej Afrike deje. Lenže takéto filmy nemajú len poučiť, ale i diváka niečím ohromiť alebo zaujať, a to sa v mojom prípade podarilo len pri jednej scéne a tak na 101 minútový film je to veľmi malo. Slabé 3*. ()

Chrustyn odpad!

všetky recenzie používateľa

Režisér/režisérka M.J. Bassett má jeden slušný zářez se Solomonem Kaneem a pár snesitelných nízkorozpočtových hororů. Bohužel tím to končí a před časem natočila příšerný Rogue (Megan Fox bojující s africkou faunou) a status příšerného tvůrce si utvrdila tímto nevýrazným a po všech směrech mizerným filmem z podobného prostředí ale odlišným "příběhem". Příšerně digitální zvířata, mizerní herci a nulové napětí a jakákoliv zábavnost. ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (1)

  • Zoe (Isabel Bassett) sa v priebehu minút niekoľkokrát mení upevnená šatka na ramene z ľavej na pravú stranu, kde je neskôr nakoniec úplne bez šatky. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama