Reklama

Reklama

Majstrov Syn

  • Slovensko Jackie Chan a majstrov syn (viac)
Trailer

Mladý Won Fei-Hung (Jackie Chan), syn legendárneho majstra bojových umení, je až príliš odvážny – rozumej ľahkovážny – a neustále vymýšľa len samé darebáctva, namiesto toho, aby sa venoval zdokonaľovaniu v technikách kung fu... Keď sa však jedného dňa, vďaka jednému z jeho nespočetných žartíkov, zraní syn istého významného muža, rozhodne sa Wonov otec poslať svojho „nevycválaného“ syna do učenia k jeho tvrdému strýkovi Su Hua Chimu (Siu Tien Yuen) - aby ho naučil disciplíne! O strýkovi vie Won len toľko, že svojich žiakov učí jednu z výnimočných techník boja kung fu a že niekoľko z nich vďaka jeho nešetrnému, ba až nemilosrdnému spôsobu výučby skončilo zranených - s trvalými následkami! Won sa spočiatku zdráha, no keď zlyhá v súboji s nájomným vrahom známym pod prezývkou Hromová noha (Jang Lee Hwang), ktorému zaplatili, aby zavraždil jeho otca, pochopí, že techniku „opitého boxu“ sa musí naučiť za každú cenu! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (239)

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Majstrov syn je aj napriek svojmu veku veľmi dobrým žánrovým kúskom z kategórie "nenáročná zábava so všetkým, čo k tomu patrí". Dej vlastne nie je podstatný a slúži len na vyplnenie krátkych prestávok medzi dlhými bojovými sekvenciami s originálne a vtipne zvládnutou choreografiu. Viac netreba. (7/10) ()

Joker Punx 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je pecka největší! Další klasa z dětství, poprvé viděno taky z videopůjčovny. Humor co tady je, je fakt prdel, stejný herci z filmu Škola hada a stejný český dabéři. Bohdan Tůma zas jako Jackie Chan a fakt k němu sedí. Siu Tien Yuen jako mistr Su Hua Chi je borec :D Hraje mistra totožnýho jako ve filmu Škola hada. Opilý box neboli Osm opilých koček, to bylo skvělý :D Mistr chlastá hodně vína a naučí to Jackieho Chana jak bojovat vylitej :D Jang-Lee Hwang stejnej záporák jako ve filmu Škola hada a je to pěknej zmrd :D Český dabing nemá chybu. Určitě mám tenhle díl radši než Legendu o opilém mistrovi i když v dalším pokračování se mi ty souboje líbí víc. Další jeden z nejlepších filmů Jackieho Chana :) Je to skvělý! Klasika. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nedávno som si na niektorom televíznom kanáli náhodou pozrel len tak z nudy, s mojou drahou lepšou polovičkou Evičkou, film "Majstrov syn" (Zui quan). Bolo to natočené v roku 1978 v Hongkongu a hlavnú úlohu tam stvárnil dvadsaťštyri ročný Jackie Chan. Mal účes, s ktorým by hravo zapadol medzi členov kapely Ramones, a robil grimasy ako Jim Carrey. Ale popri tom bol mladý, svieži, predvádzal fakt náročné tréningy a vymakané bojové choreografie. Evka mi hovorí, že je to omnoho lepšie ako tie jeho hollywoodske šaškárne, ktoré točí teraz v pokročilom veku v USA. Že je to naturálnejšie a drsnejšie, aj keď je to skryté pod maskou podivnej hongkongskej akčnej komédie. A ja som si uvedomil, že má pravdu. *** ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv nejsem příznivcem tradičního kung fu, ani hongkongských kung fu mlátiček, zde opravdu nejde nic vytknout a v rámci žánru jako takového, hodnotit plným počtem. Excelentní kamera a prostředí dává vyniknout v podstatě jedné nekončící kung fu řežbě, Jackie Chan je v dokonalé formě, kterou je třeba opravdu ocenit, komediální prvky se kupodivu líbily občas i mě a skutečně jsem se od srdce zasmál, "fighty" mají minimum "prostřihů", prostě paráda. Jak říkám, nemusím toto tradiční kung fu, nemusím ani Jackieho, nemusím asijský humor, ale tohle je naprostý vrchol toho, co v tomto žánru bylo kdy natočeno. "Druhý díl", který jsem viděl dříve je sice ok, ale to kouzlo 70. let prostě postrádá a už to není ono. ()

kitano 

všetky recenzie používateľa

Esencialny eastern zo vsetkym co ktomu patri. Tradicny, mnoho krat citovany pribeh o tom ako niekto dostane na drzku, potom absolvuje tvrdy trening, aby sa mohol pomstit. Dialogy iba vyplnuju miesto medzi pocetnymi subojmy, ktore su samozrejme ako inak skvele. Za vsetko hovori fakt, ze dnes uz legenda Yuen Woo-Ping,nieje len choreografom akcnych scen, ale aj reziserom tohto snimku. Neda sa hovorit o nejakych zaporoch, pretoze tento film je klasika a nikto by sy ho uz hadam ani nedokazal predstavit inac. Kazducky prvok, kazdy snimok tohto filmu je jeho neoddelitelnym prvkom. Zaverecna bojova scena je pre mne ako zaver z westernu Dobry zly a skaredy. Scena ktora ukazkovo reprezentuje podstatu a tipicku ukazku svojho zanru a zaroven je tym najlepsim, co mozete v easternoch najst. Nemyslim len chreografiu, ale vsetky prvky - skvely drunken styl, dramaticky priebeh bitky, stary senilny majster, to vsetko vytvara tu skvelu, neopakovatelnu atmosferu. (10/10) ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (19)

  • Hlavná postava Wong Fei-hung bol v skutočnom živote predstaviteľ bojového umenia a tradičnej čínskej medicíny. Žil v období konca vlády dynastie Qing. (Peter-1307)

Reklama

Reklama