Reklama

Reklama

Majstrov Syn

  • Slovensko Jackie Chan a majstrov syn (viac)
Trailer

VOD (1)

Mladý Won Fei-Hung (Jackie Chan), syn legendárneho majstra bojových umení, je až príliš odvážny – rozumej ľahkovážny – a neustále vymýšľa len samé darebáctva, namiesto toho, aby sa venoval zdokonaľovaniu v technikách kung fu... Keď sa však jedného dňa, vďaka jednému z jeho nespočetných žartíkov, zraní syn istého významného muža, rozhodne sa Wonov otec poslať svojho „nevycválaného“ syna do učenia k jeho tvrdému strýkovi Su Hua Chimu (Siu Tien Yuen) - aby ho naučil disciplíne! O strýkovi vie Won len toľko, že svojich žiakov učí jednu z výnimočných techník boja kung fu a že niekoľko z nich vďaka jeho nešetrnému, ba až nemilosrdnému spôsobu výučby skončilo zranených - s trvalými následkami! Won sa spočiatku zdráha, no keď zlyhá v súboji s nájomným vrahom známym pod prezývkou Hromová noha (Jang Lee Hwang), ktorému zaplatili, aby zavraždil jeho otca, pochopí, že techniku „opitého boxu“ sa musí naučiť za každú cenu! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (239)

Mononoke. 

všetky recenzie používateľa

Tak tu asi to hvězdné hodnocení srazím. Jackie Chan je ukňouraný fracek, který se ani za mák nepoučí ze svých chyb a jeho učitel, starý opilec, který se až po džberu vína udrží na nohou měl být prý tím nejtvrdším učitelem Číny, haha. Sice tu jsou vtipné momenty, bitek by mohlo být méně, a hlavně zápletka by nemusela být tak jednoduchá a přímočará...ale chápu, to se od kung-fu filmů přece očekává:) ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Opäť som raz doplatil na môj zámer pozerať iba filmy, ktoré majú viac ako 80 %. Viac ich totiž do nástupu demencie nestihnem pozrieť. Nevšimol som si, že je to film s Jackie Chanom. Už som s ním nejaké videl a Majstrov syn sa od nich v ničom nelíši. Majú mnoho spoločných znakov s pornom. Rovnako úbohučký dej, dominujúce "akcie" a málo vtipu. Nedokázal som ho dopozerať do konca a som presvedčený, že som o nič neprišiel. Uznávam, že je množstvo divákov, ktorým sa tento žáner páči a ak by existovali žánrové kategórie, asi by sa ocitol na primeranej priečke rebríčka. Ale dať tomuto filmu päť hviezdičiek a zaradiť ho po boku 190 filmov, ktoré som videl počas uplynulých 55 rokov, to odo mňa nemôže nikto chcieť. Aj keby som mal byť jediný v ČSFD. Škoda, že môj 1500. komentár pripadol na takýto film. ()

Reklama

Joker Punx 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je pecka největší! Další klasa z dětství, poprvé viděno taky z videopůjčovny. Humor co tady je, je fakt prdel, stejný herci z filmu Škola hada a stejný český dabéři. Bohdan Tůma zas jako Jackie Chan a fakt k němu sedí. Siu Tien Yuen jako mistr Su Hua Chi je borec :D Hraje mistra totožnýho jako ve filmu Škola hada. Opilý box neboli Osm opilých koček, to bylo skvělý :D Mistr chlastá hodně vína a naučí to Jackieho Chana jak bojovat vylitej :D Jang-Lee Hwang stejnej záporák jako ve filmu Škola hada a je to pěknej zmrd :D Český dabing nemá chybu. Určitě mám tenhle díl radši než Legendu o opilém mistrovi i když v dalším pokračování se mi ty souboje líbí víc. Další jeden z nejlepších filmů Jackieho Chana :) Je to skvělý! Klasika. ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Majstrov syn je aj napriek svojmu veku veľmi dobrým žánrovým kúskom z kategórie "nenáročná zábava so všetkým, čo k tomu patrí". Dej vlastne nie je podstatný a slúži len na vyplnenie krátkych prestávok medzi dlhými bojovými sekvenciami s originálne a vtipne zvládnutou choreografiu. Viac netreba. (7/10) ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem se snažil dokoukat LEGENDU, než ji HBO GO na konci února stáhne z nabídky (sekce Poslední šance). Ale nešlo to. Sled neuvěřitelně trapných scének, fackovacího bojového umění a tzv. "čekací akční choreografie" kdy jeden džudista čeká vždy vteřinu na toho druhého, než ten stihne provést nový chvat, mě dokonale odradily... Všem, co se to před třiceti lety líbilo, to hrozně moc přeju, ale moc by mě zajímal názor někoho, kdo si to dneska pustí znovu a nechá si dobrovolně pošlapat nostalgické vzpomínky. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (19)

  • Jackie Chan (Wong Fei-Hung) málem přišel o oko, když ho Jang Lee Hwang (Jim Ti-Sam) během závěrečné bojové scény kopl do hlavy. Když se to Hwang dozvěděl, odmítl záběr opakovat. (CrypzzXD)
  • Vo filme bolo predstavených viacero štýlov bojových umení:
    - Hung Ga podľa Wong Fei-hunga a jeho otca Wong Kei-yinga
    - štýly hada, tigra a žeriava vychádzajú z Hung Ga so vzťahom k Fujian (Biely žeriav), Lama Pai (Tibetský biely žeriav), čierny tiger a štýl hada z kung-fu
    - štýl opice, populárny ako prvok bojového umenia severnej Číny je tu predstavený tiež veľmi podrobne a vieryhodne
    - štýl opitá päsť
    - štýl taoistických ôsmich nesmrteľných. (Peter-1307)

Reklama

Reklama