Reklama

Reklama

Majstrov Syn

  • Slovensko Jackie Chan a majstrov syn (viac)
Trailer

VOD (1)

Mladý Won Fei-Hung (Jackie Chan), syn legendárneho majstra bojových umení, je až príliš odvážny – rozumej ľahkovážny – a neustále vymýšľa len samé darebáctva, namiesto toho, aby sa venoval zdokonaľovaniu v technikách kung fu... Keď sa však jedného dňa, vďaka jednému z jeho nespočetných žartíkov, zraní syn istého významného muža, rozhodne sa Wonov otec poslať svojho „nevycválaného“ syna do učenia k jeho tvrdému strýkovi Su Hua Chimu (Siu Tien Yuen) - aby ho naučil disciplíne! O strýkovi vie Won len toľko, že svojich žiakov učí jednu z výnimočných techník boja kung fu a že niekoľko z nich vďaka jeho nešetrnému, ba až nemilosrdnému spôsobu výučby skončilo zranených - s trvalými následkami! Won sa spočiatku zdráha, no keď zlyhá v súboji s nájomným vrahom známym pod prezývkou Hromová noha (Jang Lee Hwang), ktorému zaplatili, aby zavraždil jeho otca, pochopí, že techniku „opitého boxu“ sa musí naučiť za každú cenu! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (239)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nedávno som si na niektorom televíznom kanáli náhodou pozrel len tak z nudy, s mojou drahou lepšou polovičkou Evičkou, film "Majstrov syn" (Zui quan). Bolo to natočené v roku 1978 v Hongkongu a hlavnú úlohu tam stvárnil dvadsaťštyri ročný Jackie Chan. Mal účes, s ktorým by hravo zapadol medzi členov kapely Ramones, a robil grimasy ako Jim Carrey. Ale popri tom bol mladý, svieži, predvádzal fakt náročné tréningy a vymakané bojové choreografie. Evka mi hovorí, že je to omnoho lepšie ako tie jeho hollywoodske šaškárne, ktoré točí teraz v pokročilom veku v USA. Že je to naturálnejšie a drsnejšie, aj keď je to skryté pod maskou podivnej hongkongskej akčnej komédie. A ja som si uvedomil, že má pravdu. *** ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Siu Tien Yuen si zahrál s Jackiem Chanem vedle tohoto snímku také ve filmech Škola hada (Snake in the Eagle's Shadow, 1978) a Kung-fu Kid (Master with Cracked Fingers, 1979) vždy v roli mistra bojových umění, který Jackieho učí bojovat. *** Siu Tien Yuen si stejnou postavu zahrál vedle tohoto filmu také ve snímcích Zui xia Su Qi Er (The Story of Drunken Master aka Drunken Fist Boxing, 1979) a Drunken Master Part 2 aka Dance of the Drunk Mantis (1979). ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Cinsku kinematografiu aj s Bruce-om Leem a Jetom Li dost ignorujem a obchadzam /je to prilis vzdialene slovenskej - a teda europskej- mentalite, same cchci, draky, kung fu, wu shu, Saolin. Nikdy ma to nebavilo. Pan Jackie Chan je vsak jedinou svetlou vynimkou. jeho filmy mam velmi rad, vzdy sa schuti zasmejem, a aj kung fu mlatacky su natocene uveritelne, nie su samoucelne, a pan Chan je pre mna Pan Komik. 92 % ()

Fíla 

všetky recenzie používateľa

Jackie Chan je opravdovým mistrem svého oboru. Tenhle film je hoden nosit druh akční komedie! Naprostá fantazie jak se střídaly bojové scény s vtipnými momenty a poté dohromady. Tenhle film si budu dlouho pamatovat a po nějakých čtyřiatřiceti letech patří k opravdové špičce mezi svým žánrem! Málo co mě tak nadchlo a zvedlo náladu. 10/10 ()

MrPierc 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem poprvé a to jsem kung-fu v mládí hltal jako na běžícím páse. Překvapila mne vtipná a rychlá choreografie soubojů, kterou jsem znal až z pozdějších filmů Jackieho Chana. O herectví se tu nedá vůbec mluvit, protože to je klasická ukázka groteskního herectví z Asie. Nejvíce se mi líbil trénink ve stylu loutkového divadla. Stále jsem se smál a divil novým kombinacím soubojů či použití okolních věcí. A dnes už vím, proč všichni chlastají a chodí do hospody = všichni se učí tajné bojové umění! ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (19)

  • Jedná se o raný milník v kung-fu komedii, díky které se Jackie Chan (Wong Fei-Hung) proslavil. Chanův honorář byl 50 000 hongkongských dolarů. (Peter-1307)

Reklama

Reklama