Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krátkometrážny
  • Dokumentárny
  • Romantický

Obsahy (4)

E-Love

E-Love (2011) (TV film)

Režisérsko-scenáristické duo Anne Villaceque a Sophie Fillieres nazerá na vzťahy, manželstvo, krízu stredného veku a náhly pocit samoty pomerne pragmaticky. Keď si sama, niekoho si nájdi. Keď sa ti nepáči, vymeň ho. Bez zbytočných rečí či citov. Stačí niekoľko klikov myšou na stránkach internetovej zoznamky.
Krátko pred päťdesiatymi narodeninami opúšťa Paule manžel kvôli mladšej milenke. Po chvíľke zlosti, smútku, samoty a sebaľutovania zisťuje, ako funguje niekoľko žien v jej okolí. Paule by nikdy nenapadlo, že ju samu to začne až tak baviť.

13 Moons

13 Moons (2002)

Klaun, ktorý nie je smiešny. Tehotná speváčka, ktorá dieťa nečaká a spievať nevie. Kňaz, ktorý sa pobije v striptízovom klube. Vzorka zo skupiny podivínov, ktorí sa jednej noci stretnú na policajnej stanici, aby problémy každého z nich aspoň na pár hodín zatienil strach o život malého Tommyho.

Neustlané postele

Neustlané postele (2009)

Jedno mesto, jeden dom, dvaja mladí ľudia, súperiaci s minulosťou. Axl sa chce o nej dozvedieť viac, Vera sa na ňu snaží zabudnúť. Túlanie sa ulicami Londýna. Stačí sa len stretnúť. Nie so strateným otcom. Ani so sympatickým muzikantom. Stačí sa stretnúť navzájom a vliať si chuť na nový začiatok.

Mahler na gauči

Mahler na gauči (2010)

Vzťahová dráma Percyho a Felixa Adlonovcov (prvá spolupráca otca so synom) zo sveta symfonickej hudby zachytáva manželskú krízu Gustava Mahlera, najväčšieho hudobného génia 20. storočia, a jeho manželky Almy, ktorú sa Mahler rozhodne riešiť na pohovke u samotného Freuda. Príbeh obrovskej lásky génia k nevernej múze z leta 1910 je popri nádherných melódiách plný humorných momentov, odvíjajúcich sa od momentu, kedy Sigmund Freud preruší dovolenku, aby sa venoval prominentnému pacientovi.

Reklama