Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Obľúbené filmy (9)

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Najlepšia romantická komédia pod Slnkom! Hugh Grant, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, Keira Knightley, Rowan Atkínson, Elisha Cuthbert, January Jones, Bill Nighy......a takto môžem pokračovať donekonečna. Jedno úžasne dielko, nikde inde nenájdete tolko lásky a humoru v jednom filme. Obzvlášť film pôsobí v období Vianoc. Pochvala aj za soundtrack....a ved koniec koncov za celý FILM!!!

Kruh

Kruh (2002)

S prehladom najlepší horor nového milénia. Naomi Watts a Martin Henderson hrajú v pohode a uveritelne. Dôležitejšia ako oni je tu ale atmosféra ktorú by ste neprekrojili ani čerstvo nabrúsenou obrovskou sekerou. Depresívne, ponuré, obrazovo celé zahalené do šedomodrého nádychu. Horor ktorý stavil skôr na atmosféru ako na násilie alebo lakačky a oplatilo sa mu to. U mňa tento americký remake niekolkonásobne prekonáva japonský originál. Chcete skvelý horor?? Vynikajúci thriller?? Chcete byť 2 hodinky v napätí a psychickej nepohode?? KRUH je pre vás ten pravý =)

Niečo na tej Mary je

Niečo na tej Mary je (1998)

Prelomová komédia z konca 90. rokov!!! Vynikajúce postavy (a tým myslím všetky nielen Diaz a Stillera) , velmi zaujímavý dej a neskutočné množstvá niekedy možno trochu ostrejšieho humoru, podaného ale tak lákavo že nikoho neznechutí. Niekolko dnes už legendárnych scén a fantastický soundtrack ktorý tentokrát zaobstaráva živá kapela ktorá sa objaví vo filme niekolkokrát (to sa musí vidieť) =) Pre mňa najlepšia komédia druhej polovice 90.rokov a jedna z najlepších komédii vôbec.

Training Day

Training Day (2001)

Nadupaný zážitok. Film ktorý som videl 4krát ale pamätám si ho celý akoby som ho pozeral každý deň. Ethan Hawke je výborný ale bohužial mal tú smolu že s ním v tom istom filme hrá Denzel Washington, ktorý zatienil všetkých....hádam aj oblohu =) Nekompromisný 2hodinový pohľad na prvý deň policajného nováčika ktorý dostal za parťáka Denzela. A už čoskoro zistí že Denzelove metódy nie sú velmi čisté a že dožiť sa dalšieho rána nebude lahké. V tomto filme je všetko tam kde má byť, tento film je dokonalým policajným thrillerom.

Sexbomba od vedľa

Sexbomba od vedľa (2004)

Romantická komédia s mierne pikantnou tematikou ktorá ponúka pohlad na to čo by sa stalo keby ste sa zalúbili do pornohviezdy. Emile Hirsch a Elisha Cuthbert v hlavných úlohách sú dokonalým párom na ktorý sa fantasticky pozerá. Skvelý soundtrack sa pri romantickej komédii dá očakávať a ani táto nie je výnimkou. Výborné hlášky a humorné scénky neodídu až kým film neskončí. Medzi mojimi známymi a kamošmi ide o kultový film....STAY IN SCHOOL!!!! =)

Komando

Komando (1985)

Arnold Schwarzenegger vo svojej najlepšej úlohe. Na toto nemá ani Terminátor =) Neustály prísun hlášok, skvelá 80´s akcia, úžasné finále na ostrove. Kultová legenda ktorá sa už stihla stať nesmrteľnou----jedným slovom DOKONALÉ!!!

Skala

Skala (1996)

Ak by ste v živote mali vidieť len jeden jediný akčný film, určite by to mal byť tento!!!

Temný rytier

Temný rytier (2008)

Majstrovské dielo režiséra Christophera Nolana je bez debát najlepším filmom roka 2008! Slovami neopísateľná mrazivá atmosféra temného Gotham City, životná úloha Heatha Ledgera alias Jokera, najlepší filmový soundtrack roka, jedným slovom dychvyrážajúca automobilová naháňačka......má vôbec cenu menovať všetky plusy, keď mínusy nenájdete?