Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (13)

plagát

My Fair Lady (1964) 

Nech už Audreyne skladby vo filme naspieval ktokolvek , naspievala ich nádherne a " lovely " je určite najkrajšia. Príbeh je rozprávkový ,občas cynický ,ale čo čakať od chladných angličanov. Tým myslím hlavne profesora Higginsa. Škoda , že Pickering a Higgins nespievali. Film je to skvelý ,ale ako muzikál je to iba one woman show who ever sing Audrey songs.

plagát

Whiplash (2014) 

Gradácia hudby a emócii vyhrotená do dokonalosti

plagát

Baby Driver (2017) 

Je to tou hudbou , určite. Niečo na tomto filme je magické. Bejby je vlastne slušný chalan , ktorý spláca dlh tým , že robí šoféra vo firme " This is a robbery " a pritom sa zaľúbi do servírky , ktorá je vey very very cute. A popritom počúvajú hudbu

plagát

Skvelí chlapci (2000) 

Príjemné, pozvoľné a prekvapivé? Uvoľnené doslova. Neprezradím vám nič. Sára čaká a dočká sa? Frances je tu celkom zlatá , ale potom je tu aj Katie ..

plagát

Štyridsiatka na krku (2012) 

Takto by som si predstavoval moju famíliu. Milujem Leslie a mám rád aj Ruda. Velmi pohodový film

plagát

Raňajky u Tiffanyho (1961) 

Stretol som slečnu s kocúrom bez mena , s telefónom v kufri , fajčí jednu od druhej a potom si sadne ako Audrey na okenný rám ( vyzerá ako učiteľka hudby ) a zaspieva ako slečna , ktorá ma v živote poriadok. Capote Capote ..

plagát

Zabiják (2023) 

Dobry reziser vie vytvorit atmosferu , to mne skromnemu divakovi zo stredneho slovenska uplne staci.

plagát

One Piece (2023) (seriál) 

Luffy je rebel. Symbolizuje slobodu , ktorá nemá hranice. Slobodu , v ktorej aj pirát môže byť dobrý , alebo aspoň s dobrými úmyslami : )