Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krátkometrážny

Recenzie (25)

plagát

Nestyda (2008) 

"Chlapcia", "tesiaky"... super slová, asi ich začnem používať.

plagát

Superstar (1999) 

Dost ma prekvapuje priemerne hodnotenie tu na CSFD, pre zaujimavost by som rad vedel, ktore filmy tu pritomni komentujuci povazuju za vtipne. Netrufam si hadat. V kazdom pripade sa jedna o specificky subzaner v ramci komedie a ti, ktorym sa pacia filmy ako Dodgeball, Anchorman a podobne, by sa nemali nechat znechutit. Ta casto vycitana "trapnost" je samozrejme zamerna. Mne osobne tento film vzdy zdvihne naladu.

plagát

Susedia (2006) (seriál) 

Ta jedna hviezdicka za pekne zive farby. Neprestane ma fascinovat, ako ochotne nase divactvo konzumuje a uprednostnuje nekvalitu. Ale koniec koncov, tento udajny sitcom boduje na tej istej televizii, kde uz niekolko rokov prekracuje medze trapnosti a nudy "zabavna relacia" Aj mudry schybi.

plagát

Odviate vetrom (1939) 

Toto mozem pozerat znova a znova. A ani neviem preco.

plagát

Hrdinovia (2006) (seriál) 

Prve casti naznacovali, ze tento serial ma slusny potencial. Bohuzial, po skonceni sezony 1 musim priznat, ze som sklamany (a ako citam ostatne komentare, som v mensine). Ziadnu z postav som si neoblubil, naopak, nesympatie sa dokonca prehlbili a na konci uz som Hira a spol. vyslovene neznasal. Odhliadnuc od nevydareneho castingu som bol sklamany aj z nevyuziteho potencialu samotnych superhrdinov. Minimalne v zaverecnej casti to chcelo nejaky poriadny suboj. Evidentne tvorcovia nemali problem s krvou, tak preco sa bali akcie?

plagát

Piráti z Karibiku: Na konci sveta (2007) 

Bolo mi luto nedat ziadnu hviezdicku, nakolko technicka stranka si urcite uznanie zasluzi, na druhej strane je tento film pre mna sklamanim roka. Ak by niekto vystrihal vsetky trapne a nudne sceny z "Truhlice mrtveho muza" a na koniec pridal vyvrcholenie z "Na konci sveta" (namorna bitka), mohol z toho byt jeden nadpriemerny film, ale pochopitelne, trzby by boli polovicne.

plagát

King Kong (2005) 

Nechapem, co ludia, ktori davaju dve a menej hviezdiciek, od remaku King Konga vlastne cakali. Moje ocakavania sa naplnili. Technicky by sa to dalo prirovnat k Panovi Prstenov bez nudnych srdcervucich dialogov a obijmania sa. Akcia je sice zbesila a nerealisticka, ale preco by to tak byt nemalo?

plagát

Legenda o Zorrovi (2005) 

Mam taky pocit, ze ani nie tak tento film je sablonovity, ako skor niektore recenzie. Co cakat od dobrodruzneho filmu s takymto nazvom?

plagát

Ostrov (2005) 

Niektori recenzenti by si mali pozriet film este pred tym, ako nechaju mozog nasiaknut spravami o komercnom neuspechu za oceanom. Isiel som na film s vedomim, ze uvidim shit roka a odchadzal som prijemne prekvapeny zo slusneho /hoci nijak nadstandardneho/ sci-fi s par prvotriednymi scenami.