Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Krimi
  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Rodinný

Recenzie (11)

plagát

Plechová kavalerie (1979) (seriál) 

Výborný retro seriálik, akurát som netušil, že pre jeho sledovanie je potrebné ovládať aj kartový mariáš, čo rozhodne nie je môj prípad :-). A najlepší diel? Jednoznačne "pribináček a dva rohlíky" (Svačina)!

plagát

Návštěvníci (1983) (seriál) 

Vynikajúci, dnes už pomaly (ale isto) kultový seriál, ktorý rovnako (ako Peter Nagy) nikdy "nezostárne." Ktovie, ako by dopadlo pôvodne zamýšľané obsadenie Bernaua st. pánom Zedníčkom,  čo už sa nikdy nedozvieme, tak ako, že čo vlastne je alebo bola humidácia... Skvelý pán Brodský a Dáda ako správne dozretá čerešnička na torte. 5 hviezd je rozhodne málo.

plagát

Rabaka (1989) 

Veľmi ťažko hodnotiteľné. Hudba jasných 5, dej, a ak trošku preženiem, "herecké výkony" sa rovnajú čistej nule. Najlepšie kúsky : Mucha I -nezamieňať s touto :-) Moucha (1986), Van Gogh a Labute. Aj napriek tomu si filmík vždy veľmi rád pozriem, dnes už s určitou dávkou nostalgie. Suma sumárum za 3, čiže ani ryba ani rak...

plagát

O dievčine Rozprávočke (1980) (TV film) 

Drobná chybička v obsadení, dedka hrá pán Emil Horváth st. a nie ml. :-).

plagát

Prskavky (1986) (TV film) 

Jedná sa o poeticko - hudobné vianočné pásmo, "predchodcu" o rok mladšieho podobného projektu "Snehové sypané", účinkujúci : Vašo Patejdl, Modus, Pavol Hammel, Miroslav Žbirka, Marika Gombitová... Scenár a réžia : Martin Valent, texty Kamil Peteraj.

plagát

Forrest Gump (1994) 

Iba jedno slovo. Ne-do-po-ze-ra-teľ-né!

plagát

Predátor (1987) 

Jednotka filmovej dokonalosti = 1 Predátor :-). Aj pri x-tom sledovaní veľmi silný (pozitívny) zážitok. Viac netreba dodávať.

plagát

Tiene ruín (2020) (seriál) 

Snáď stačilo len trochu ubrať z miestami až "prehnaného" optimizmu (tvorcov, účinkujúcich) v jednotlivých epizódách, že sa stav pamiatok, fabrík, či stavieb v budúcnosti zlepší a príde napríklad k ich obnove alebo inému využitiu. Ale keď sa dovtedy takmer nič nezmenilo...

plagát

Mastičkář (2023) 

Studené ako "psí čumák", film si plynie bez väčších emócií. A "sexuálne" scény vyslovene zbytočné, slúžiace len na natiahnutie beztak "strašlivej" stopáže. Načo prerábať niečo, čo je takmer dokonalé (Mastičkár 1981). Za snahu - veľmi slabo trblietajúce sa 2 hviezdy.