Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný

Obľúbení herci (10)

Christian Bale

Herec, ktorého sláva neprišla ako veľke Boom, ale postupne sa začal viac a viac zviditeľňovať svojimi výkonmi za čo zaslúžene získal životnú rolu.

Robert De Niro

Ten snáď ani nepotrebuje komentár. Ak by som mal popísať jeho vždy vynikajúce herecké výkonym, tak by som musel pri písaní tohto komentára stráviť niekoľko hodín a to sa mi veru nechce. A dokonca aj režírovať vie.

Kevin Spacey

Herec, ktorý si ma získal najmä úlohou v Americkej kráse, hral už v množstve ďalších výborných filmov nepochybne má ešte čo ukázať zo svojho umenia.

Denzel Washington

Vždy si rád pozriem film s Denzelom. Patrí určite medzi najlepších hercov, veď už aj vyhral nejakých tych Oscarov.

Morgan Freeman

Mať na konte toľko skvelých filmov a neustále pribúdajú nové a nové, tak to je vizitka, ku ktorej sa netreba ani vyjadrovať.

Jason Statham

Priznám, že nepatrí medzi elitných hercov, no má niekoľko fakt dobrých výkonov ako v Podfucku alebo Zbaľ prachy a vypadni, ale aj stvárnenie Chrisa Cheliosa v Zastav a neprežiješ bolo bombové a veľmi presvedčivé.

Vinnie Jones

Najradšej mám hercov, ktorí dokážu zahrať svoje úlohy perfektne a zároveň sú to neprekonateľní drsňaci. Vinnie Jones k ním nepochybne patrí.

Tom Hanks

Herec, ktorý azda nezahral zlú rolu. Všetky svoje úlohy zahral bravúrne a mnohí určite nesúhlasia, ale Forrest gump nie je jeho najlepší herecký výkon.