Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Akčný
  • Thriller

Denníček (8)

Nedůvěra (2009)

Nedůvěra 

Cash (2008)

Cash.

Velke zklamani, ze slibne vypadajici krimi s cekanim na hvezdu J. Rena se postupne "" trapna napodobenina Danyho partaku s amaterskou zapletkou, totalne proflaklymi hlaskami ci akcnimi scenami, i sam Mr. Reno pusobil velice "biedne". Kde jsou ty casy, kdy zaril Belmondo, Delon ci Gabin. Melo to svuj francouzsky smrnc a vtip, stejne jak ceske dektektivky. Trapne kopirovani holywoodskych "" je cestou do pekel jak ve Francii, tak i v domacim Cesku.

Hexenšus (2013)

Hexenšus. Tak jsem si dal takovy mikrozavazek, ze alespon nekolik filmiku tydne okomentuji, spis sam pro sebe nez ze bych ventilovat sve nazory mezi mistnimi guru a zjistuji, ze dodrzet sve predsevzeti bude pro mne asi problem. Tato situacni (spesl vyraz pro zfilmovane komedie a la Sluha dvou panu ci slavneho Cyrana) mne vcelku prijemne prekvapila. Velice slusne herecke vykony i rezie (stara garda Smyczek se nezapre), vcetne scenare (diky divadelni predloze), tak nakonec mi nejvic vadily vykony dvou hlavnich predstavitelu, nekdy neherecke nekdy prehravajici. Velice slusna 3*.

Signál (2011)

Signal dalsi story na tema hlupacti vesnicani, ktere prijde odrbat dvojka vychcanku z Prahy. Mohla by to byt uspesna 20 min epizoda bakalarskeho serialu, ale 2 hodinove vareni z vody odpovida presne urovni ceskych filmu poslednich 5 (a vice let) let. Zklamanim i herecke vykony nebo spis ucast nasich spicek, pane Rodene mate to zapotrebi ztracet cas v takovychto srackach o nicem.

Rekvalifikace (2011)

Rekvalifikace tento film (pokud se vubec tomuto dilku da rikat film) jsem zhledl s urcitym zpozdenim, ale o moc jsem neprisel. Myslim, ze by tento film pred 20 a vice lety neprosel ani jako absolventsky film na (J)AMU. Amaterske rezie, herecke vykony nehercu, kamera, strih proste vsechno. Nekolik odkoukanych hlasek ze zivota podnikatelu a pseudomotivacnich kurzu film opravdu nemuze zachranit. Jedna hvezda za tema, ktere se venuje soucasnym problemum spolecnosti, na rozdil od te spousty intelektualskych vztahovych ci generacnim filmu o nicem, ktere se ted toci jeden za druhym.

Aplaus (2012)

Aplaus  

Testovaci s obrazkem

Tak jeste jeden testovaci s formatovanim textu a obrazkem, trochu  tucne a jeste odkaz: www.csfd.cz

Testovaci s obrazkem

Testovaci

Objevil jsem tuto novou funkci na CSFD, tak si tady mozna (pokud se tedy vubec nekdy vzchopim) psat sve komentare k filmum, ktere jsem videl, kdyz uz nemam moznost psat komentare primo k filmum.