Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Obsahy (3)

Tí, čo zostali 2: Armáda súženia

Tí, čo zostali 2: Armáda súženia (2002)

Týždeň po záhadných zmiznutiach, tí čo prežili stále hľadajú milióny ľudí po ktorých sa zľahla zem. Chaos pohlcuje svet v beznádeji, rabovaní a násilia. Zúfalé ľudstvo sa obracia na Organizáciu spojených národov, ako jedinú autoritu na svete schopnú nastoliť poriadok, na jej čele so "zachráncom", Nicolajom Carpathia, ktorý sa takto snaží ovládnuť svetové potravinové zásoby. Pokúša sa obnoviť chrám kráľa Šalamúna a vyhlásiť sa za najmocnejšieho muža sveta a nastoliť vládu, ktorá bude sužovať svet 7 rokov. Malá skupinka rebelov hovoriacich si "Tribulation Force" (novinár Buck Williams, pilot Rayford Steele, jeho dcéra Chloe a pastor Bruce Barnes), má jedinú možnosť a to presvedčiť svetovo uznávanú duchovnú autoritu, rabína Bena Judaha, aby vyslal k ľuďom posolstvo nádeje a otvoril im oči, že Nikolaj Carpathia je Antikrist.

Jak se to dělá

Jak se to dělá (1999) (seriál)

Přemýšleli jste někdy o tom, jak se vyrábí úplně obyčejné věci? Discovery Chanell Canada přinesl dokumentární seriál "Jak se to dělá", kde diváky zavedl do zákulisí výrobních procesů každodenních předmětů. Od hokejových puků a ručních pilek po letadla a mražené hranolky. Tento pořad divákům předvede zblízka, jak se tyto, na první pohled jednoduché věci, vyrábějí. Každý den nám slouží tisíce obyčejných věcí a nikdo se nikdy nezamyslí nad tím, jak byly vytvořeny. Například asfalt, hasičské helmy, zápalky nebo tetování. Série pořadů "Jak se to dělá" navštíví desítky výrobních linek, na kterých se hrubé materiály přeměňují na hotové výrobky přímo před našima očima. Seriál je o to zajímavější, že náměty na pořady jsou i přímo od diváků.

Cow and Chicken

Cow and Chicken (1997) (seriál)

Cow and Chicken je animovaný seriál z 90tych rokov vysielaný na Cartoon Network. Je o dobrodružstvách súrodencov kravy a kurcata, ktorí majú ľudských rodičov (zobrazených len od pása dole). Cow má ale utajenú identitu superhrdinu a vysoké ego na vyriešenie všetkých problémov, ktoré im pripravuje červený lovec.

Animácia je veľmi podarená a netradičná kvôli deformovaným rysom. Seriál ukazuje i násilné stvárnené groteskné scény tradičné pre seriály ako Tom & Jerry, Bugs Bunny ,...

Reklama