Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi

Obľúbené filmy (8)

Interstellar

Interstellar (2014)

Nolan znova prekvapil a stvoril zasa niečo originálne a zaujímavé. Samotný film pôsobil veľmi fascinovano, od toho ako museli riešiť rôzne problémy s klímou planéty až po teserakt a čiernu dieru Gargantua, ktorá dokonca trvala vyrenderovať niekoľko dní a zabrala okolo 800TB miesta. Samotný Matthew McConaughey predviedol priam Oskarový výkon a som rád, že práve on bol jedna z hlavných postáv. Nepáčilo sa mi ale samotné ukončenie a to, by mohli určite rozvynúť v nejakom pokračovaní v blizkej budúcnosti.

Marťan

Marťan (2015)

Marťan je totálne prekvapenie. Ako fanúšik sci-fi filmov je tento určite jeden z najlepších. Je vidno, že producenti rozmýšľali aj nad vecami ako sa chovajú, ake sú ich fyzikálne vlastnosti atď. Tento film je priam fascinujúci pre mňa a je to taký môj "hidden gem" medzi obľúbenými science fiction filmami.

Parazit

Parazit (2019)

Najväčšie prekvapenie roka 2019! Absolútne nečakané dielo od Korejského režiséra Džun-ho Pong. Následné zvraty a celkové vyvrcholenie filmu bolo dosť prekvapujúce a nečakané, ako som naznačoval vyššie. Veľmi presné stvárnenie chudobnej ázijskej rodiny a ich spôsobu života, samozrejme trocha komédie nemohlo chýbať. Nemám absolútne výhradu a jedine môžem odporúčať tento film na pohodový filmový večer.

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018)

Moje prvé pocity po tomto filme boli veľmi rozhádzané a aj po niekoľkých rokoch od vydania si dokážem spojiť kvôli tomuto filmu niektoré životné spomienky, na ktoré nikdy nechcem zabudnúť. Rami Malek je asi najlepšie obsadenie do role Freddie Mercuryho a tá samotná presnosť ostatných rolí je neskutočná. Film fakticky stále napreduje podľa mňa a je to reálne asi jeden z najlepších filmov dekády 2011-2021.

Creed II

Creed II (2018)

Motivácia, disciplína a šport. Tieto 3 slová vyjadrujú tento film najpresnejšie a sú to slová, ktoré aj mne pomohli sa posunúť ďalej. Je neskutočné ako sa posunuli z klasického Creed 1 na túto extrémnu hitparádu a strašne ma teší z tohoto cool výsledku, ktorý tento film predniesol. Do dnes si viem vybaviť Creedovu tréningovú scénu, ako sa pripravoval na boj s Dragom. Veľmi kreatívny a nápaditý scenár!

Matrix

Matrix (1999)

Otec sci-fi filmov a stvoriteľ bullet time záberu.

Straight Outta Compton

Straight Outta Compton (2015)

Krásne zhrnutý životopis NWA a veľmi presný pick skoro na 100% podobných hercov k originálnym predstaviteľom NWA a ich tvorby.