Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Komédia
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenzie (6)

plagát

65 (2023) 

Premrhaný potenciál. Neskutočná dino-pičovina. Dinosaury zo zľavomatu a koniec z aliexpresu….

plagát

The Last of Us - V časech nouze (2023) (epizóda) 

Oproti poslednej epizode vyrazne akcnejsi pocin. Skoda ze tych nakazenych je stale malo alebo nie su vobec.

plagát

Nie, nie (2022) odpad!

No otras. Absolutne nechapem co sa to deje v tejto dobe. Aj v tomto filme, zial pokracuje trend rozdelenia filmu na zaujimavu prvu polovicu a odpad v tej druhej. Ze to bude tak trochu ulet sa dalo cakat uz z traileru ale, ze sa to vymrda na wannabe akcnu nahanacku za ludozrutskym CD by mi ani vo sne nenapadlo…no a zaverecna ,,bitka”… k tomu snad netreba ani ziadny komentar. Odpad!

plagát

Všemocný (2011) 

Sorry ale za mna total sračka. Prvá polovica super, myšlienka 100bodov a potom total nudna chujovina zalozena na zbytocnych rozhodnutiach

plagát

The Last of Us - Vydržet a přežít (2023) (epizóda) 

Jednoznačne najlepšia epizóda, zatiaľ. Akcia je prvotriedna, nakazení sú správnym spôsobom agresívni aj keď ich je stále málo. Tento seriál sa chvalabohu poučil z chýb podobných zombie projektov a hrá to skôr na atmosféru. Žiadne zbytočné naťahovanie, dej okolo Kansas City skončil a ide sa ďalej.

plagát

The Last of Us - Drž mě za ruku (2023) (epizóda) 

Konečne sme dostali nejaké náznaky vývoja vzťahu medzi hlavnými protagonistami. Ellie konečne prestáva byť tak otravná kunda…teda aspoň v očiach Joela.Dokopy sa vlastne nič nestane a trailer na 5 epizódu nám pravdepodobne dal riešenie záhady, ktorá sa tu objavila. Po stránke akcie určite zatiaľ najslabší článok série, na strane druhej je to fajn natočené a lokácie sú tiež super.