Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (6)

Zeiten ändern Dich

Zeiten ändern Dich (2010)

Bushido je na koncertnom turné po Nemecku, keď sa mu dostane do rúk list od otca. Vtedy sa mu v hlave začnú vynárať spomienky: na jeho detstvo a život v gete, keď sa musel prizerať ako otec bije jeho matku, na to, ako v škole predával drogy, ako sa stal kriminálnikom až po momenty, keď sa dostal do väzenia.
Aj na vrchole svojej rapovej kariéry musí Bushido čeliť démonom minulosti. Film je adaptáciou knihy "Bushido" a ide o biografiu najúspešnejšieho nemeckého rapera súčasnosti.

Dreamhouse

Dreamhouse (2011)

Úspešný riaditeľ nakladateľstva (Daniel Craig) skončí s prácou v New Yorku a presťahuje sa spolu so ženou a dvoma dcérami do domu v malom mestečku Nového Anglicka. Čoskoro sa dozvedia, že v ich novom dome kedysi došlo k brutálnej vražde matky a detí rukou manžela, ktorý ostal nažive.

Chad Schmidt

Chad Schmidt (2010)

V neskorších 80. rokoch 20. storočia sa talentovaný amatérsky herec Chad Schmidt presťahuje do Los Angeles v nádeji, že bude objavený a stane sa z neho veľká filmová hviezda. Problém je v tom, že tam odhalí čudnú podobnosť s ďalšou vychádzajúcou hereckou hviezdou - Bradom Pittom. Ako Pittova kariéra dosahuje stále vyšší stupeň slávy, Schmidt je pomaly odstavený na vedľajšiu koľaj.

The Journey Is the Destination

The Journey Is the Destination (2016)

V roku 1992 cestuje 22 ročný Dan Eldon do Somálska ako fotograf pre noviny Reuters. Je svedkom spustenia 'Operácie Obnovená Nádej' americkými a spojeneckými jednotkami, najskôr s pocitom úľavy, neskôr s narastajúcou úzkosťou. Jeho fotky pomohli upútať medzinárodnú pozornosť na narastajúcu krízovú situáciu. 12. júla 1993 má Dan opustiť mesto Mogadišo, ale spojenecké jednotky zbombardujú dom, v ktorom sa podľa predpokladov nachádza vojenský diktátor General Farah Aideed. Namiesto toho je zabitých 74 nevinných mužov, žien a detí a ďalších viac ako 100 je ranených. Tí, ktorí bombardovanie prežili, utekajú do hotela pre novinárov a žiadajú ich, aby miesto incidentu vyfotografovali. Eldon a skupina jeho kolegov cestujú v konvoji chránenom Somálcami do zbombardovanej oblasti. Keď začnú fotografovať, nálada domácich obyvateľov prepukne v hnev na to, čo sa stalo a zaútočia na bezbranných novinárov.

Cherrybomb

Cherrybomb (2009)

Film rozpráva o troch teenageroch (Luke, Malachy a Michelle), ktorí sa pustia do divokého víkendu plného alkoholu, drog, vykrádania obchodov a kradnutia áut. Ale to, čo začne iba ako hra, sa pre nich smrteľne zmení vo chvíli keď zistia, že už nemôžu vyskočiť z divokého kolotoča udalostí, ktorý dali do pohybu.

Virulents

Virulents (2011)

VIRULENTS je adaptáciou rovnomenného komixu z dielne Virgin Comics. Oživuje mýtus o monštru nazývanom Raktaveej, ktoré podľa legendy dokázalo vytvárať klony zo svojej krvi zakaždým, keď bolo v boji zranené. Dej filmu rozpráva o skupinke amerických a indických vojakov, pátrajúcich v afganských horách Hindu Kush po stratenej hliadke a zbraniach hromadného ničenia. Pri pátraní však narazia na démonickú hrozbu, akú svet ešte nevidel a musia nájsť spôsob ako prežiť a uniknúť tomuto rýchlo rastúcemu zlu.

Reklama