Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Krimi
  • Komédia
  • Akčný

Recenzie (5)

plagát

Oľga (2021) 

Aktualna tema, sportovo-politicka drama s osobnym presahom. Sledujeme osudy, ktorych sa to tyka. Ako zit s niecim, co nemozeme zmenit, ako zit bez pribuznych, ako bojovat za nieco v co verime a ako zvladat odlucenie. Film prinasa zaujimavy pohlad a pochopenie situacie, ale aj tazkosti dnesnej doby. Odcizenie. Inakost. Priatelstvo. Ale aj byt sucastou niecoho vacsieho skrz masu. Bavilo ma to od zaciatku do konca a pacilo sa mi akym stylom reziser pribeh rozprava..

plagát

Prirodzené svetlo (2021) 

Realisticky podany pribeh par dni z vojny. Zivocisny a skutocne temny, kde najsvetlejsi moment je zaroven ten najtemnejsi. Ako velmi je vojna zla si vieme vsetci predstavit a tu je aj co si predstavit nevieme. Kolko ludskosti v cloveku po tom vsetkom este moze ostat..beznadej, otupenost. Snaha o kazdodenne prezivanie. Cakanie na novy den. Alebo aspon na smrt. Koniec. Nieco..

plagát

Hrdina (2021) 

Zivot, zlozity, komplikovany..raz si hore a raz? Co je pravda? Jak blizko ma ku klamstvu. A co neuprimnost. Este ked do toho zasiahnu socialne media. Co znamena 5 minut slavy? A vyplati sa to v dnesnej dobe? Co znamena zit v pretechnizovanej dobe a vsade sledovany. Zaujimava sonda do ludskeho osudu s ktorym si pohralo viac faktorov. Sam som sa trochu stracal, ale nebolo to na skodu, ked nevies co si mysliet a poslednu vec zkomplikuje dalsia. Ako vravim, zivot..)

plagát

Bojovník (2015) 

Zabudnite na Rockyho) a Adriany))) tento film akoby bezal od konca, ale funguje..fajn pribeh, herecke vykony aj atmosfera. Nic sa to nesnazi kopirovat. Neni to len o sporte. Kvalitne drama, ktore sa na nic nehraje. Dobry snimok. Jake opat nesklamal a taketo postavy mu sedia. Aj co sa tyka minutaze som sa nenudil a vsetko slapalo ako ma.

plagát

Bod varu (2021) 

Cumite na to a zrazu ste tam, nestihate, stres sa kopi..prezivate s viacerymi postavami vecer. Niekto je vam sympaticky, niekto menej, ale vsetko je nakoniec inak. Zaujimavy snimok, pohlad na gastro a predvianocnu piatkovu noc. Na jeden zaber masterpiece! Velmi realisticke. Zivelne, uveritelne. A zaver famozny, az po fotografiu v zaverecnych titulkach. Prezivate s postavami ich prusery, aj hekticky den. Neni co vytknut. A herectvo uzasne.