Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Thriller
  • Dráma

Obsahy (14)

Stalked by My Doctor: Patient's Revenge

Stalked by My Doctor: Patient's Revenge (2018) (TV film)

Po tom, čo bol doktor Albert Beck (Eric Roberts) uznaný nevinným za svoje zločiny, prijme miesto učiteľa na univerzite, kde je ohrozený jeho prekvitajúci vzťah so študentkou, keď ho bude terorizovať jedna z jeho predchádzajúcich obetí - Sophie Green (Brianna Joy Chomer).

Michael and Jason: Best Buds 2

Michael and Jason: Best Buds 2 (2021)

Po tom, čo Jason a Michael premohli Freddyho Kruegra, začína nové, vtipnejšie a šialenejšie dobrodružstvo týchto dvoch kamarátov. Jason Voorhees má nočnú moru (nič netušiaci Michael si číta knihu s varením), v ktorej je Freddy ako nad nimi vyhráva. Našťastie sa zobudí. Zatiaľ, čo Jason sníva, Freddy si ide po novú nadupanú bandu.

Michael and Jason: Best Buds

Michael and Jason: Best Buds (2020)

Táto paródia na Michaela Myersa a Jasona Voorheesa vám ponúkne to, čo ste ešte nemohli vidieť! Michael a Jason žijú „kľudný“ život vo svojom dome. Do deja sa pripletie Freddy Krueger. Freddy nedokáže zniesť to, že najlepší zabijaci môžu byť najlepšími kamarátmi zároveň. Dokáže sa Michael a Jason ubrániť pred Freddyho silou a jeho nočnými morami?

The Many Masks of Michael Myers

The Many Masks of Michael Myers (2007)

Tento krátky film sleduje príbeh Michaela Myersa a jeho evolúciu vo filmoch. Príbeh je aj o Myersovi, ale aj o jeho maskách, ktoré mal v každom filme iné.

Kráčajúca skala 2: Odplata

Kráčajúca skala 2: Odplata (2007)

Muž (Kevin Sorbo) sa vracia do svojho rodného mesta, ktoré je zaplavené zločinom, a berie spravodlivosť do vlastných rúk. Má vojenský výcvik, so zbraňami to vie a prezývajú ho Kráčajúca skala...

The Red Room

The Red Room (2015)

Jedna izba, dve ženy zopár papierov a červená farba. Čo sa deje v tejto izbe?

Silent Night

Silent Night (2012)

Príbeh je o tajomnej a zamaskovanej osobe, oblečenej ako Santa Claus, ktorá vyvádza a zabíja v malom mestečku počas Vianočných sviatkov. Tento vraždiaci Santa zabíja tých, ktorí hrešia.

Enrique Iglesias: Latin Hero

Enrique Iglesias: Latin Hero (2017)

Enrique Iglesias, medzinárodná latino pop-star, ktorý bol odhodlaný nájsť si vlastnú cestu k úspechu a nenechať sa zatieniť jeho svetoznámym otcom Juliom Iglesiasom. V roku 1995 Enrique opustil univerzitu, aby debutoval svojim prvým albumom, ktorý sa ukázal ako obrovský úspech. To Enriquemu vydláždilo cestu k sláve a teraz je jedným z najpopulárnejších umelcov súčasnosti. Do roku 2014 predal viac ako sto miliónov nahrávok po celom svete, nazbieral viac ako sedemdesiat prvých ocenení, bol zvolený za najsexi speváka na svete a bol označený za „kráľa latinského popu“. Tento dokument ukazuje všetky úspechy latinského hrdinu Enriqueho Iglesiasa...

Never Hike in the Snow

Never Hike in the Snow (2020)

Film odohrávajúci sa 3 mesiace pred udalosťami z Never Hike Alone (2017). Sleduje príbeh zmiznutia Marka Hilla, obyvateľa Crystal Lake, ktorý sa vybral na túru v treskúcej zime a nikdy sa nevrátil domov.

Never Hike Alone

Never Hike Alone (2017)

Turistove schopnosti prežitia sú vystavené skúške, keď narazí na pozostatky opusteného tábora a objaví jeho temné tajomstvá. Legendárny Jason Voorhees je späť aj so svojou ikonickou hokejovou maskou.

Reklama