Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia
  • Horor

Obľúbené filmy (10)

Matrix

Matrix (1999)

100%. Kult, legenda, a spolu so Spoločenstvom prsteňa môj najobľúbenejší film. Viac je asi zbytočne písať, tých chvál je tu dosť :)

Osvietenie

Osvietenie (1980)

Dokonalosť. Ak by som niekedy mal vytvoriť rebríček filmov, ktoré musí človek vidieť, než zomrie, tento by mi napadol medzi prvými. Jeden z mala filmov, ktorému udeľujem ******. Atmosféra, réžia, hudba a Jack Nicholson sú v tomto filme niečo neskutočne. Navyše ta lokalita opusteného horského hotela niekde v horách v snehovej metelici je mi veľmi blízka, na podobnom mieste totiž roky pracujem a pracoval som aj v čase keď som tento skvost videl prvykrát - čo bolo (hanbím sa povedať) cca v roku 2014, ale aspoň som si to o to viac užil :)

Počiatok

Počiatok (2010)

Tento film nie je dokonalý ako Shawshank Redemptation alebo Matrix, nájdu sa tam chybičky (čudné prestrelky napríklad) ALE.......Ak si spojím pravdepodobne najoriginálnejší a najkreatívnejší filmový scenár dekády, ktorý tu nebol od čias vyššie spomínaného Matrixu, s jedným z najsilnejších kino-zážitkov môjho života, s nadpozemskou hudbou, perfektnými vizuálnymi efektami, skvelým režisérom a sympatickými hercami, ktorí podávajú nadpriemerné herecké výkony...čo iné ako ***** môžem dať ? Snáď už len ****** alebo radšej len *****a pol ;)