Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný
  • Komédia

Obsahy (6)

Medzinárodný terorizmus po roku 1945

Medzinárodný terorizmus po roku 1945 (2008) (seriál)

Tento seriál nám prináša pohľad na takmer všetky teroristické útoky od roku 1945 až po súčasnosť. Pokúsi sa poodhaliť, kto a prečo sa za týmito útokmi skrýva a aký to má dopad na celkovú politickú situáciu vo svete. Taktiež nám odhalí jednotlivých vodcov a vývoj týchto skupín a ich premenu na legitímne politické strany.

Krokodílie kroniky

Krokodílie kroniky (2001) (seriál)

V tomto prírodopisnom seriáli nám Dr. Brady Barr prináša pohľad na život jedného z najväčších a najobávanejších živočíchov sveta. Sám sa vyberie na túto nebezpečnú a strastiplnú cestu, aby nám mohol sprostredkovať informácie, pohyb a správanie tohto predátora, ktoré počas svojho pobytu v divočine zaznamenal.

Lovci hadov

Lovci hadov (2002) (seriál)

Populárny lovec hadov Gerry Martin pricestoval až z Bangalore, aby sa bližšie pozrel na problém premnoženia hadov vo východnej Indii. Taktiež sa pozrie za pomoci miestnych obyvateľov aj na problém akútneho nedostatku hadích protijedov, ktoré sú v tejto oblasti veľmi potrebné kvôli častému uhryznutiu kobier kráľovských, okuliarnatých a monoklových - najviac rozšírených hadov v Indii, kde ročne zahynie niekoľko tisíc miestnych obyvateľov práve na ich hadí jed.

Luxusné hotely sveta

Luxusné hotely sveta (2004) (seriál)

Prostredníctvom tohto seriálu sa vyberieme do sveta tých najkrajších a najluxusnejších hotelov sveta, najfamóznejších stavieb a najdrahších skvostov týčiacich sa do výšky aj niekoľkých desiatok metrov.

Pocoyo

Pocoyo (2005) (seriál)

Pocoyo je nový zvučný seriál pre deti, v ktorom hlavnú úlohu hrá malý šibalský chlapec menom Pocoyo. Ten zažíva stále nové a nové dobrodružstvá, ktoré sú obohatené o interakciu, zábavu a rozvíjanie ľudskej osobnosti. Kto sa nechce nudiť a má rád život plný tých najneobyčajnejších prekvapení, mal by sa ihneď s týmto malým huncútom zoznámiť. Meno "Pocoyo" pochádza zo Španielska a voľne sa prekladá ako "Malý šibal".

Zamorené mesto

Zamorené mesto (2005) (TV film)

Toronto: Záhadná choroba, ktorú neskôr zdravotnícka organizácia nazve SARS, zabila dvoch pacientov a stovky ďalších ani len netušia, že je ich každodennou súčasťou. Preto je zriadená medzinárodná linka pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť o záhadnom víruse alebo pociťujú príznaky, ktorými sú najmä kašeľ a vysoká teplota. Špeciálny tým zdravotníkov je vyslaný nájsť všetkých ľudí, ktorí sa dostali do styku s prvou z obetí a zaviesť ich do karantény, kde strávia niekoľko a možno aj stovky hodín úplne sami, bez akýchkoľvek vysvetlení a informácií o výruse, ktorý sa medzitým dostáva až do samotného centra mesta...

Reklama