Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akčný

Obsahy (3)

Panika v mestečku

Panika v mestečku (2009)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu.

Brendan a tajemství Kellsu

Brendan a tajemství Kellsu (2009)

Uprostred divokých a tajomných lesov Írska 8. storočnia n.l. stojí osamotené opátstvo. Za jeho vysokými múrmi žije spolu s mníchmi 12-ročný Brendan, synovec opáta Cellacha. Brendan má prísny zákaz opustiť múry kláštora, pretože les naokolo je nebezpečný, plný pradávnych keltských tajomstiev a Írsko žije v hrôze pred krutými vikingskými nájazdníkmi. Jedného dňa zabúcha na bránu opátstva brat Aidan so vzácnym manuskriptom Knihy Kellov - svetlom poznania, kultúry a viery v temnej dobe, ktorá musí byť čo najskôr dokončená. Brendan sa ukáže ako zručný iluminátor a napriek zákazu sa vyberá do prastarého lesa, aby získal vzácne žalude na výrobu atramentu. V lese stretá vílie dievčatko Aisling, napoly bielu vlčicu a napoly človeka. Obaja v sebe musia nájsť veľkú odvahu a odhodlanie, pretože v lese sa ukrýva temnota a vikingovia sú už blízko...

Nonni a Manni

Nonni a Manni (1988) (seriál)

Bratia Nonni a Manni žijú na usadlosti uprostred drsných islandských hôr. Do blízkeho mestečka prichádza cudzinec Harald so správou o smrti ich otca a svojho priateľa, zostáva na Islande a chlapci si ho veľmi obľúbia. Čoskoro sa však Harald stane svedkom vraždy, spáchanej miestnym vplyvným mužom Magnusom Hanssonom a je z nej neprávom obvinený. Harald sa ukryje v nebezpečných a vrtkavých horách a chlapci, jediní úplne presvedčení o jeho nevine, sa mu snažia pomôcť. Začína sa napínavý boj s ľuďmi aj prírodou.

Reklama

Ovládací panel
142. naj používateľ Austrália

Fanklub

(1)