Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi
  • Komédia

Recenzie (7)

plagát

Wonder Woman (2017) odpad!

Síce je to už pár rokov, ale stále je to jeden z tých filmov z posledných 10 rokov, ktoré som si pustil a nezvládol dopozerať.

plagát

Rod Draka - Pán přílivů (2022) (epizóda) 

Celý čas len žvatlanie, nič viac. Nič sa tam nedeje. Súverénne najhoršia epizóda.

plagát

Rod Draka - Nezvedený princ (2022) (epizóda) 

Po nemastnej neslanej prvej časti to konečne začína vyzerať zaujímavo. Akurát mi príde, že CGI mohlo byť lepšie. Tiež mi to príde pomerne predvídateľné.

plagát

Top Gun: Maverick (2022) 

Po tom ako som videl hodnotenie na csfd som sa rozhodol, že na film pôjdem do kina o očakával som minimálne film roka. No dostal som síce dobrý film, ale nič extra to teda nebolo. Tom Cruise bol fajn a Jen Connely tiež potešila ale celé to bolo také jedno klišé za druhý. Ako keby výlet smerom k 80-kovým alebo 90-kovým filmom kedy to bolo celé postavené na klíšé a drsných hláškach a nikomu to nevadilo. Myslím, že úspech filmu je spôsobený nie tým, že by bol fakt takt dobrý ale tým, že filmy dnes fakt za veľa nestoja. Stávka na atmosféru 80tych rokov sa v poslednej dobe vypláca viacerým filmom a seriálom a smerom na nostalgiu to hrá aj Top Gun a tiež mu to vychádza. V každom prípade príjemná oddychovka.

plagát

Na nože (2019) 

Síce nemôžem povedať, že film je perfektný. Nejaké chyby tam boli, ale celkový dojem bol výborný. Celé to bolo veľmi originálne a v dnešnej dobe najväčší problémom filmov je to, že keď niečo pozerám, tak skoro vždy mám dojem, že som niečo také už videl. Tu som ten pocit nemal. Herecky to bolo fakt krásne zahrané a fakt by som nikomu nemohol nič vytknúť. Kľudne to mohol byť najlepší film aký som za posledný rok videl.

plagát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Po viacerých pozitívnych a jednej veľmi vlažnej referencii od známych som sa na tento film dosť tešil a celkom ma mrzelo, že som ho nestihol v kine. Jeho chvíľa prišla keď som letel späť z dovolenky. Som si istý, že v kine by ma mňa filmové efekty určite spravili dojem, ale na malej obrazovke mi to, čo som videl prišlo pekné, ale dnes docela štandard. Najviac zo všetkého ma potešili postavy z ostatných filmov: Daredevil, ostatní spidermani, green goblin. Z nových postáv fakt asi jediná, čo by stála za zmienku je Zendaya. Dafoe bol tradične fajn. Ostatné postavy fakt nič moc. Jedno debilné rozhodnutie za druhým. Hollanda som mal v Avengers celkom rád, ale tu docela trapas. Neviem, celkovo mi to vôbec nesedelo. Druhý film tejto trilógie som nevidel, asi kvôli tomu, že prvý mi prišiel cielenú na inú vekovú kategóriu. Kvôli tomu som sa prvých 30-45 minút vo filme úplne strácal...alebo to možno bolo len blbo spravené. Celé to bolo trochu chaotické. Musím, ale povedať, že iné filmy/seriály cielené na tínedžerov som si užíval, akurát prostredie tohto spidermana mi nesedelo. Dojem z filmu by sa dal zhrnúť jednou vetou: Za týždeň si na jeho obsah už nespomeniem. Bola to len ďalšia generická marvelovka akých sú tam desiatky. Vlastne som aj rád, že som na tom nebol v kine, bola by to strata času a peňazí.

plagát

Mandalorián (2019) (seriál) 

Po pozretí prvej série musím povedať, že je to príjemná krátka oddychovka, ale inak seriál moc neoslnil. Celé to stavia na prostredí z Hviezdnych vojen, baby Yode a veľmi pekných vizuálnych efektoch, ale inak to pôsobí strašne umelým dojmom. Špatným dojmom pôsobí absencia hlavných postáv a absencia príbehu. Jedno z toho určite treba mať. To, že je tam nejaký plechový mandalorian, o ktorom nič nevieme, a občas niekoho zmláti alebo zastrelí skrátka nestačí. Celé sa to snaží byť ako Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál) (1998) ale vôbec sa im to nedarí. Potenciál na zlepšenie tam určite je.