Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (17)

plagát

Párty na klíč (2009) (seriál) 

Adam Scott a Lizzy Caplan v jednom z najviac underrated komédií vôbec. enough said

plagát

Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (2009) (seriál) 

PARÁDA! Čo David Cross a Will Arnett stvárajú v tomto seriáli je neuveriteľné. Nie som veľký britcom fanatik, ale vtipnejšiu vec som naozaj dávno nevidel. Nejde o príliš sofistikovaný ani premyslený humor a celý koncept je tak trochu príliš crazy, ale to hlavné - ZÁBAVA - tu funguje na 110 percent.

plagát

Někdo tam nahoře mě má rád (2012) 

Aby bolo jasné, mám rád indie filmy o ničom, ale tento film bol naozaj hrozný. Celý čas som mal v hlave otázku "prečo by toto niekto natočil?". Pozrieť akurát tak zo zaujímavosti.

plagát

Macík (2012) 

Jeden bod za Milu Kunis, jeden bod za Norah Jones a posledný za MacFarlaneov hlas. A to je asi tak všetko.

plagát

Bláznivá jazda (2011) 

Slabé dva, pričom jedna hviezdička za Grahamov best-man speech, to bolo fakt vtipné.

plagát

Breaking In (2011) (seriál) 

Celkovo dosť slabé s pár podarenými nerd vtipmi. Po (necelých) dvoch sériách pochopiteľný a zaslúžený cancel. Silné 2**

plagát

Girls (2012) (seriál) 

Stručne a jasne - komu sa páčilo How To Make it in America (mimochodom tiež z dielne HBO), nespraví s Girls chybu... Veľmi príjemné, určite zostávam.

plagát

Homeland - Zradca (2011) (seriál) 

Tak toto je seriál presne na 3 hviezdičky. Výsledok je oveľa slabší, ako očakávania alebo povedzme dojmy po prvých pár dieloch. Treba však určite vyzdvihnúť herecké výkony Patinkina, Lewisa a Danes - radosť sa pozerať. V konečnom dôsledku mierne nadpriemerný a absolútne overrated seriál.

plagát

Umenie zapadnúť (2011) 

Taký klasický Fox Searchlight so všetkými klišé indie romanťákov pre mladých. Čo je ale najlepšie - funguje to a mňa to absolútne dostalo, veľmi príjemné prekvapenie. Nepochybujem však, že viackrát si ho nepozriem, preto "len" 4.

plagát

Oz (1997) (seriál) 

Oz je bezpochyby skvelý seriál, na 5* to však nie je - nadšenie z prvej série sa celkom rýchlo vytratí a nastupuje istá - aj keď stále veľmi kvalitná - monotónnosť a repetatívnosť. Určite však odporúčam, predovšetkým pre milovníkov väzenskej tematiky. (ako bonus pre seriálových maniakov - veľa, veľa neskôr skutočne známych seriáloch hercov začalo práve v Oz).