Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krimi

Obľúbené seriály (10)

Priatelia

Priatelia (1994)

Tento seriál mi robí spoločnosť už roky. A hoci som to videla už asi 20x, stále sa na tom bavím a cítim sa s Priateľmi ako doma.

Ženy z rodu Gilmorovcov

Ženy z rodu Gilmorovcov (2000)

Ukecaná matka, knihomoľská dcéra, snobská babička. A množstvo ďalších bohovských postáv s bohovskými dialógmi. Pozerať tento seriál je ako dať si hrnček poriadnej čiernej kávy s kockou cukru u Luka :)

Frasier

Frasier (1993)

Jeden z najlepších sitcomov. S Frasierom zaspávam, cítim sa pri ňom v bezpečí. Veľmi sympatické a vtipné postavy. Z Frasiera som teda občas na infarkt, pretože sa dokáže správať ako hlupák, ale roztomilý hlupák :)

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Nekonečná zábava, ktorá ma ešte stále neomrzela. A že to tu už v iných seriáloch a s inými postavami bolo? No a čo. Komediálny seriál ma má pobaviť, mám si pri ňom oddýchnuť, odreagovať sa a zabudnúť na každodenné problémy. A to sa TBBT veľmi dobre darí. (A áno, som nenáročný divák, mám rada to klišé a romantiku vo všetkom a všade.)

Príbeh služobníčky

Príbeh služobníčky (2017)

Veľmi silný príbeh. Čítala som zároveň knihu, o to viac som bola na príbeh naviazaná. Seriál oproti knihe niektoré veci viac rozpitváva, niektoré trošku pozmenil, niektoré zobral viac do hĺbky. Tak ak ste pri knihe ledva dýchali, pri sledovaní seriálu sa vám rovno zastaví srdce. Strašná nálož na city a ak ste matka, o to viac to budete s June prežívať. Druhá séria sa mi zo začiatku zdala trošku pritiahnutá za vlasy, bolo vidno, že už nemajú knižnú predlohu, ale čím ďalej, tým to bolo lepšie a lepšie a ja som sa úplne namotala. Aj napriek tomu, že seriál má strašne pomalé tempo, budete pri ňom sedieť bez pohnutia, bez dychu, aby vám náhodou nič neušlo. Lebo tu je dôležitý každý pohľad, každá emócia odrážajúca sa v tvári. A veruže sa tých emócií hercom v tvári odrážalo neúrekom. Neuveriteľné herecké výkony.

Šingeki no kjodžin

Šingeki no kjodžin (2013)

S týmto anime som začala a dostalo sa mi pod kožu tak, že nie je dňa, kedy by som na to nemyslela. Úžasné spracovanie, príbeh, súboje, postavy, ktoré budete milovať, budete plakať, zúriť a držať im všetkým palce a na konci vám to zlomí srdce. A hudba! Nesmiem zabudnúť na famózny soundtrack, z ktorého mám zimomriavky a slzy na krajíčku.

Džudžucu kaisen

Džudžucu kaisen (2020)

Zamilovala som sa. Úžasná animácia, postavy, súboje, hudbu z openingov počúvam každý deň v aute 😁 Z toho bude nové tetovanie 😀