Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor

Biografie (3)

Terry Goodkind (spisovateľ)

03.06.2022

Terry Lee Goodkind bol jedným z najkontroverznejších spisovateľov fantasy literatúry. Narodil sa v Nebraske a už ako mladý trpel dyslexiou, čo mu spôsobovalo značnú frustráciu, najmä na strednej škole. Kvôli nej dokonca zanechal štúdium na vysokej škole a chvíľu sa venoval tesárstvu, výrobe huslí alebo reštaurovaniu cenných… (viac)

Eri Jukimura (herečka)

07.05.2022

Eri Yukimura je japonská dabérka. Narodila sa  v prefektúre Saitama v Japonsku, na ostrove Honšú. Medzi jej záľuby patrí basketbal, karaoke a hra na trúbke. Hlasovému herectvu, respektíve dabovaniu postáv v anime, sa chcela venovať od relatívne útleho veku. Už na základnej škole začala anime pozerať so svojimi dvoma staršími… (viac)

Robert Jordan (spisovateľ)

16.05.2021

"The Wheel of Time turns and ages come and pass, leaving memories that become legends. Legends fades into myths and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again."Robert Jordan, vlastným menom James Oliver Rigney Jr., bol americký spisovateľ, ktorého najviac preslávil jeho fantasy epos "Wheel of Time".… (viac)

Reklama