Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (5)

plagát

Pán prsteňov: Dve veže (2002) 

Pre mňa, čo som od mladého veku čítal, študoval a dychtivo vyhľadával informácie o knihách Tolkiena, bol tento film konečným a erotickým vyústením tejto éry. Som zaľúbený, chcem si zobrať za ženy všetky herečky, chcem v tom svete žiť. Film mi to ako tak umožnil. S kina som odchádzal spotený a červený od toľkého orgazmu. 5 hviezdičiek, bez debaty a aj po 10 - tom pozretí.

plagát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Moje milovane fantasy ma serial presne na toto tema? Tak to ma neostalo chladnym. A ani ze neostalo: Vyborna rezia, herci, kamera- tak ako to uz byva zvykom u HBO serialoch. Chvilu trvalo, kym som sa uplne do deja dostal, ale potom ma to uz chytilo a nevedelo pustit. Uzival som si to plnymi duskami, s radostou a s vinkom v ruke. Jedina skoda asi ta, ze pri tomto seriali sa asi divak nedocka ziadnych nakladnych a majestatnych bitiek, co mi vlastne ani moc neprekaza. Tesim sa na dalsie serie a odporucam kazdemu vyznavacovi dobrych serialov, nie len fanusikov fantasy sveta.

plagát

Policajt v Hongkongu (1975) 

Nemozem si pomoct, ale u mna je to vzdy na 5 hviezdiciek len vtedy, ak tam je aj Terrence. V kazdom pripade, nechybaju tie spravne bitky a klasicke paste o hlavu, svojsky vysetrovaci styl Bud Spencera a nepriatelia ktori nic nezmozu proti tomuto macovi. Na zaujimavu oddychovku, kde sa clovek raz za cas zasmeje, odporucam.

plagát

Rambo (1982) 

Presne takto sa zachranuje svet. Osamely vojak proti zvysku. No predsa ten, kto ma vacsie gule :). Klasika, doteraz mam v policke kazetu ktoru si stale rad pustam.

plagát

Demolátor (1993) 

Milujem styl filmu, kde sa miesaju akcne sceny s vtipnymi komentarmi. A ked ich sam Sylvester, hrdina vsetkych dob, rozprava? Ja mam jednoducho slabost na tieto zalezistosti, kde sa clovek viac smeje ako byt napnuty z akcnych scen.