Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (8)

plagát

Třetí den (2020) (seriál) 

Prvých 5 častí 4*, ale posledná časť ma nejako sklamala a preto celkové hodnotenie 3* - inak povedané 70%. Každopádne stojí za pozretie ;)

plagát

Temné nebo (2013) 

Neviem ci to kino ma az tak oblblo,ale mne sa to pacilo :)

plagát

Sinister (2012) 

pre mňa slabý priemer..takmer s nádychom 2 hviezd..možno som mal zlý deň,ale toto už urćite nepotrebujem nikdy vidieť..ako hovorí uživateľ duotone28, nazdar ;)

plagát

Antikrist (2009) 

Hodne zaujimava snimka, ktora ma dokonale pohltila svojim jedinecnym stylom. Film nas nuti zamyslat sa nad mnohymi vecami, dokonale poukazuje na pocity hlavnych hrdinov, ktorych vykon sa mi naozaj velmi pacil! vyborna hudba, kamera, prostredie..Krasne situacie plne diskutabilnych myslienok az po take kde som si musel zakryvať oci pred monitorom(scenka s noznicami)..veľmi silná štvor-hviezdičková záležitosť!!!

plagát

Štvrté proroctvo (2009) 

Z mojej strany silne tri hviezdy. Nicolas Cage ma vzdy vedel potesit a inak to nebolo ani v tomto filme, idealne mi sadol do role ktoru hral. Pribeh sice nieje az tak dokonale prepracovany a mozno pre niekoho tazko uveritelny, ale nie nadarmo je predsa napisane k popisu filmu Sci-FI a Mysteriozny. Rozhodne odporucam vidiet, aj ked len za tri u mna,ale taketo trojecky mozem kedykolvek!

plagát

Podivný prípad Benjamina Buttona (2008) 

Tento film ma donutil opat napisat par slov o mojich pocitoch ku filmovemu zazitku, ktory som prave prezil. Cate Blanchett a Brad Pitt su ostrielane mena, ktore zarucuju kvalitu po hereckych vykonoch a opat nesklamali. Ale aby sme mali skvely pocit z filmu, netreba len presvedcive herecke vykony, ale aj myslienku a scenar, ktory musi zaujat. A pri tomto diele klobuk dole pred zaujimavym napadom, ktory bol dokonale predvedeny urcite aj kvoli mojemu oblubencovi na reziserskej stolicke, Davidovi Fincherovi. Tento chlapik uz vela krat dokazal, ze ako reziser patri medzi TOP dnesnej doby. Jeho 159 minut o pribehu Benjamina Buttona a Daisy su skvostne minuty, ktore ani chvilu nenudia a stale cakame ako to bude pokracovat. Nehovoriac o paradnej kamere a fyzickej uprave hercov, ktora je uplne autenticka. Proste same superlativa a bez co i jedineho pocitu zbytocneho zaberu. Az v roku 2009 som nasiel svojho favorita na ziskanie titulu FILM roku 2008. Nie tolko ospevovany Temny ritier, ktory sice nesklamal, ale nenadchol tak ako Fincherov Podivný prípad Benjamina Buttona!!! Good luck David ..