Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (5)

plagát

Invalid (2023) 

Konečne! Slovenský film, na ktorý sa dá pozerať. Skvelé dialógy, výborný herci v každej úlohe. Až sa mi tisne slza do očí.

plagát

Batman (2022) 

Ako hovorí klasik: Not great, not terrible.. Robert Pattison nie je zlý herec ale emo batman nie je práve to čo si pod týmto superhrdinom predstavujem. Film je miestami naozaj zbytočne natiahnutý a ak by ho niekto zostrihal o 45 minút, nikto by si to nevšimol. 60% max.

plagát

Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva (2022) odpad!

Preboha živého, prečo? Tu si fakt musel niekto v Marvel studiu povedať "Ok, najlepsie časy sú za nami, od teraz budeme len milkovať značku, dajte mi to najhoršie čo máme." Prvá polovica filmu vyzerala veľmi nádejne, lenže to by nemohol byť Sam Raimi aby to to nedal tie svoje C-čkové točené rádoby umelecké zábery a naozaj "vymakané" hororové prvky. V čase kedy píšem recenziu má tento film 72%...72%! Videli ste ten istý film ako ja? Bol som na tom s partiou a viac krát sme sa na seba cez film pozreli s výrazom WTF?!  Wanda to zahrala super, naozaj sa vžila do postavy, to musím uznať, len to spravila v zlom filme. Som fanúšik Marvelu a komixov obecne celý život ale tento paškvil je to najhoršie čo svet komixu dostal. Smutné

plagát

Venom 2: Carnage prichádza (2021) 

Ako veľký fanúšik Marveloviek a celkovo komixov som pri potitulkovej scéne prvého Venoma kedy Woody Harrelson povedal "It's gona be carnage", hneď vedel, že na dvojku musím ísť. X-krát som si povedal, že sa nesmiem na film tešiť lebo potom budem sklamaný. A znova som to spravil... Film je tak nudný, plytký a nezaujímavý, že po skončení vo vás nezostane žiadna emócia. Ani dobrá ani zlá. Proste ste sa dve hodiny pozerali na niečo čo po skončení nedokážete opísať svojim kamarátom. Mimozemšťania s nadprirodzenými schopnosťami,, ktorí sa dokážu usadiť v tele človeka a meniť svoju formu na čokoľvek si spomenú a vy tam len sedíte a rozmýšľate či ste vypli žehličku....Hardy/Harrelson maju výbornú chémiu, sú to skvelí herci, ktorí si rolu užívaju ale to nestačí. Obrovské sklamanie.

plagát

Trhlina (2019) odpad!

Na film sme išli s priateľkou zastupujúc obidva divácke tábory. Ja, ktorý som knihu nestihol prečítať a priateľka, ktorá ju práve dočítala. Nevedel som do coho idem ale priateľka bola (ako mnoho iných) z knihy nadšená. Na to co ma čakalo v kine sa však nedalo pripraviť. Film zacal nudne a pomaly s hroznými hereckými výkonmi a pokračoval tak až do konca. Príbeh tak plytký tak nudný, tak na p#€*u rezirovany, tak hrozné nakruteny (ach ta kamera, bože môj). Už dlho som sa tak nenahneval po skončení filmu. Trhlina je niečo co diváka s aspoň dvojciferným IQ doslova uráža. Priklady: Hlavne postavy sa rozbehnú dolu brehom v lese cez kríky a po 100 metroch bezhlaveho behu (z nepochopitelneho dôvodu) sa pozrú na svoje ruky a čudujú sa, ze sú doskriabany a pripisujú to záhrade. Co za idiota beží cez kríky, doskriabe sa a potom sa čuduje, že je doskriabany?!. Ďalej... Partia nemá GPS signál, nic, len mapu. Stoja na brehu a začnú panikarit, že nevedia ako sa ide hore.... HORE!!! Ak si na brehu tak nemusíš byť práve laureát nobelovej ceny aby si aj bez GPS vedel ako sa ide hore... Otocis sa smerom kde ti gravitácia pri chôdzi kladie najväčší odpor a tadaaa ideš hore. To nehovorím o tom, že jednému z partie po dni paniky, že sa nevedia spojiť so svetom pipne iPhone, že mu niekto pridal na blog komentár. Takýchto failov je tento "skvost" plný od začiatku do konca. Nestrácajte svoj čas na tento odpad, už vám ho nikto nevráti. Je to najhorší slovenský film aký bol kedy natočený. S priateľkou sme sedeli po filme a chceli sme naist aspoň jednu pozitivnu vec. Po 10minutach ticha sme išli spat. Réžia, kamera, herci, všetko je hrozné, amatérské, lacné, nudné. Najviac som ale zhrozený z toho, že Trhlina ma tu na csfd 65% co by mohlo neznalého návštěvníka oklamat, že ide o dobrý film. Nie, je to odpad ten najväčší na Slovensku nakrútený a osobne sa čudujem Karikovi, že prepozical svoje menu takémuto braku. Odpad