Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi

Recenzie (11)

plagát

Revízori (2003) 

Keď človek vidí ten plagát, Maďarsko a tagy komedie, drama, mysteriózny thriller, tak si povie že to bude nejaké psycho alebo blbosť. Je to skôr psycho. Človek sa na začiatku usmieva a na konci nedýcha. Plynulý dej bez zbytočných minút s napätie tvoriacou hudbou. Silno odporúčané, hlavne pre ľudí čo sa radi zamýšľajú. Worth it.

plagát

Ad Astra (2019) 

Úplne krásne a realistické sci-fi ktoré nemiesto otázok o nejakom mimizomskom živote dáva kopu otázok nato kde je teraz a čo je teraz a čo teraz bude :). Určite by som sa nenechal odradiť hodnotením pretože ten film má niečo čo môže zasiahnuť každého človeka. Ľudia čo si mysleli že to je interstellar 2 tak kvalitou by som to ohodnotil ako rovné interstellaru (aj keď to nemá nič spoločné) 10/10

plagát

Brexit (2019) (TV film) 

Kto má rád husté názvy z ktorých väčšinu nerozumie, svižný dej, menenie historie, hl. postavu Cumberbatch a do toho klasickú hudbu ako ja, tak si tento film výborne užije. A plus to je reálna stále prebiehajúca udalosť. Výborne. Film je pojíma dosť veľkú tému, takže si možno sem tam vrátite späť že čo tam vlastne pobedali. Odporúčam pozrieť určite.

plagát

Moon (2009) 

Veľmi zaujímavý film, hlavne vďaka zápletka ktorá bo obrovskom napätí prichádza dosť neskoro a reaguje sa na ňu veľmi zvláštne. Jeden z too scifi filmov čo som videl, nie pre nejakú ťažkú myšlienku, ale príbeh.

plagát

Jumanji: Vitajte v džungli (2017) 

Zo začiatku som si už bol istý, že toto je fakt pokazený sequel, ale akonáhle sa to dostalo do džungle tak to už išlo. Konečne film s prvkami videohier z ktorý sa dal pekne celý dopozerať.Humor možno niekedy už bol na hrane, ale udržalo sa to na tej úrovni vtipné a slušné. Na 3 už pôjdem do kina.

plagát

High School Musical (2006) (TV film) 

Neviem ako je to možné a aj napriek tomu že muzikály nemusím + neznášam tieto typy filmov som si tento film nechtiac pozrel. Nechtiac preto lebo som hral na pc a vedľa na telke to pozerala sestra. Nejakou záhadou som to celé pomerme rád počúval a niekedy som sa dakedy otočil od hry. 3* \_('-')_/

plagát

Pokémon Detektív Pikachu (2019) 

Bolo to lepšie ako som čakal. Troška to poškodili anime prvky ako napr. veľmi náhodné postupovanie v pátrání, a taktiež americké prvky ako ten cringe trápny vzťah medzi ním a tou redaktorkou. Podotýkam že o pokémonov som sa nikdy v živote nejak viac nazaujímal ale v tomto filme sa mi trocha zapáčili. Taktiež potešil kratší čas filmu, nie že by 2-3 h boli zlé ale toto bol taký oddych. Hej a v podstate to celé ťahá Pikachu s jeho humorom ale veď to aj o ňom je.

plagát

John Wick 3 (2019) 

Po 1 a 2 s veľkými očakávaniami trocha sklamanie. Veľmi dobrý začiatok, no už tam bolo cítiť že to nebude 5* film. Niekoľko nových nápadov ale aj starých vecí. Človek ktorý si všíma ako veľmi sú realistické scény bude trpieť, pretože po ani nie polhodine som sa začal pýtať prečo proste keď už majú tu pištoľ v ruke (väčšina si totiž myslí že oni su tý pravý čo zničia Wicka nožom alebo rukamy), tak ku nemu prídu na meter a vystrleia až keď im pohne s rukou. Dej v Casablance a na tej púšti som nepoberal vôbec, lebo týpek čo riadi zločin po celom svete si proste chilluje uprostred púšte, veď prečo nie... Napriek tomu sa na 4. diel neskutočne teším.

plagát

Černobyl (2019) (seriál) 

Veľmi zaujímavý seriál pre všetkých ktorý na to majú vek. Nie je to dokument, no vyzerá to veľmi pravdivo a náučne. Aj tak je asi dobré pozrieť si aj iné zdroje, pretože niektoré veci boli zkreslené z filmárskych dôvodov. Seriál taktiež poukazuje na neschopnosť vtedajšej vlády, čo môže nazlostiť niektorých ľudí (viď Rusko), ale mne osobne sa veľmi páčil, aj z toho dôvodu že som lepšie pochopil situáciu v ktorej vyrástali moji nedávny predkovia. Jediné čo tam bolo fakt zlé je ta scéna kedy strieľali tých blbých psov, pochybujem že v om čase nejakému Ukrajincovy vadilo odstreliť nejakého blbého psa ktorý by ho mohol zabiť. Až na túto modernú trápnosť 5*

plagát

Koe no katači (2016) odpad!

Takže, anime. Nemám rád anime ale vzhľadom nato že som nikdy nijaké nevidel tak som to "nemohol" vedieť. Tak ok, spolužiak mi povedal toto, že vraj budem aj plakať. Hm. Jediný smutný moment bol ako zhoreli ti peniaze. Ináč to boli 2 hodiny nudnej, strašne umelo na city pôsobiacej blbosti ktorá mohla mať aj 45 min. Asi prvý film pri ktorom som chcel aby všetci umreli. Možno by som aj dal jednu hviezdu za pokus o zachytenie skoro hluchého dievčaťa ale všetko ostatné to ťahá ma ten odpad. Pochopiteľne aby to mohlo byť tak dlhé tak tam muselo byť veľa nelogiky a náhody, aby sa stále dej kvôli nejakej blbosti pretiahol o 10 min. Sám som o pozeral asi týždeň, pretože to je strašne nudné a potrebival som prestávky. Postavy sa správajú nelogicky, len aby čo najviac psychicky zničili sledovateľa... (čo sa im pri slabších povahá možno aj podarilo, no ja som emociálnejší typ a nič) Čiže aby som to zhrnul, nepozerajte to, ja si tiež už len tak anime v živote nepozriem.