Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (66)

plagát

Like Father (2018) 

Veľmi sympatická vzťahová komédia, podľa mňa prináša aktuálne témy ako útek od ľudí pomocou technológií či odpustenie dávnych krívd. Okrem toho, vždy som bol zaťažený na Grammera a jeho hranie.

plagát

War Machine (2017) 

Ak je to komédia, tak ale veľmi smutná. Skôr ponúka priestor na zamyslenie ako na zábavu.

plagát

Kuchár srdcom (2009) 

Veľmi normálna, civilná komédia, žiadne špeciálne efekty, herci vyzerali tak, ako keby sme ich mohli stretnúť na ulici. K tomu jemný humor a varenie - to ja môžem. Pre mňa ****

plagát

Domček z karát (1990) (seriál) 

Neuveriteľný seriál - po pozretí jeho amerického dieťaťa som sa navnadil na britského pôvodcu, som úplne uchvátený. Hoci som musel robiť korekciu titulkov asi 240x počas jedného dielu, vôbec ma to neodradilo. Dokonalá angličtina, vynikajúci Ian Richardson v hlavnej úlohe a intrigy, intrigy, intrigy smerujúce k veľkému cieľu. Je to jeden z prípadov, keď som akosi podvedome fandil hlavnému hrdinovi napriek jeho obludnosti. Odporúčam aj pokračovania To Play the King a The Final Cut.

plagát

Ctihodný občan (2009) 

A kto je vlastne zlý...a kto je dobrý? Nedá sa vidieť čierno-bielo...zručné, miestami prekvapujúce, miestami predvídateľné. Ale celkový dojem výborný.

plagát

Krstný otec III (1990) 

Tento tretí diel, akokoľvek má najnižšie hodnotenie, nijako nezaostáva za svojimi predchodcami, presne dokončuje, čo tie filmy začali a rozvinuli a Al Pacino sa v ňom ukazuje v najlepších rokoch a v jednej z najlepších rolí. Vynikajúci epilóg za monumentálnym príbehom.

plagát

RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční (2010) 

Ani chvíľka nudy, samá zábava a akcia, tomu hovorím svižný film. Vek týmto pánom a dáme pridal nadhľad a schopnosť akejsi sebakarikatúry :) Príjemne strávený čas!

plagát

Pozemšťan (2007) 

Tento film akosi nezvládol lavírovanie na hranici "minimalistického" a spadol do "lacného"...všetko na ňom bolo lacné, základná myšlienka, ktorá ma zaujala pri popise filmu, bola stiahnutá do úzadia (zase raz) lacným "vysvetlením" dejín a záver to úplne korunoval.

plagát

Expendables: Nezničiteľní (2010) 

Veľmi dobre som sa zabavil, naozaj celkom nejde o dej ako skôr o narážky na iné filmy. Z tohto pohľadu je najlepšia kostolná scéna :)

plagát

Mother and Child (2009) 

Zrelá krása Naomi Watts bola tým prvým, čo ma tu upútalo...a ten príbeh, celý ten kompakt vo mne niečo zanechal. Patrí medzi filmy, na ktoré sa po jednej noci nezabúda. Film s posolstvom.