Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Animovaný

Obľúbené seriály (4)

Bratstvo neohrozených

Bratstvo neohrozených (2001)

Nebudem tu vyťahovať superlatívy tohto geniálneho diela, na to sú tu užívatelia s vätčšiou slovnou zásobou. Pre mňa je tento miniseriál to najlepšie čo som kedy videl na poli seriálov (ak to tam silou mocou chceme zaradiť). Neskutočne vierohodne herecké výkony, ukazujú (hlavne v posledných častiach) aké silne kamarátske vzťahy môžu vznikať v časoch, ktoré si neviem a ani radšej nechcem predstaviť. Tlieskam všetkým zúčastneným tohto projektu od režisérov až po posledného komparzistu. PS: Posledná veta starého veterána v 10 diely, mi aj po 7 vzhliadnutí tlačí slzy do očí.

Černobyl

Černobyl (2019)

Som velky fanusik serie STALKER od roku 2007 kedy vysiel prvy diel. Od tej doby som si nastudoval mnoho informácii o skutočnom Chernobyle. K seriálu som pristupoval skepticky a vlastne nič som od neho necakal. No uz po par minútach mi doslova vyrazil dych a to i napriek tomu ze tvorcovia nepochadzaju ani z Ukrajiny ci Ruska. Zobrazenie skutocnych faktov a atmosfery...neskutocne. Velka poklona a podakovanie tvorcom! Scena s pochovavanim poziarnikov mi odpálila dekel! 101%!

Frasier

Frasier (1993)

Ukážte mi seriál, ktorý sa točil jedenásť rokov, počas ktorých sa hlavní hrdinovia nemenili ani žiadni nepribúdali, všetky diely boli rovnako vtipné, či prvý diel v prvej sérii, alebo posledný v poslednej sérii a nedám tomu 5 hviezdičiek!!!

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Najoriginálnejší seriál ktorému som sa z nejakého nevysvetliteľného dôvodu dosť dlhu dobu vyhýbal! Jedného večera som si však pustil 2 diely po sebe a bolo mi ihneď jasné kam ho zaradiť! Kvôli veľmi malému počtu dielov sa tento seriál stal tak trochu legendou no počet ultimátnych hlášiek tu prevyšuje hranicu zdravého vibrovania bránice! Za všetky moje 2 najmilšie:“ Koľko som tam bol zavretý?...3 milióny rokov...Bože a ja mam knižku z požičovne!!!, nejako sme stratili 2 dni...a pozeral si sa za ľadničku? pretože ja keď niečo stratím, skoro vždy je to za ľadničkou! :D